Live Stream online In cautarea adevarului - editia de vineri, 28 august - VIDEO

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 31 aug 2020, 10:50
In cautarea adevarului - Ernest prezinta o noua poveste cutremuratoare de viata Foto(4)
In cautarea adevarului - Ernest prezinta o noua poveste cutremuratoare de viata

O noua editie "In cautarea adevarului" incepe pe Kanal D, la ora 13:00. Editia de astazi, 28 august 2020 poate fi urmarita prin Live Video Online pe site-ul www.kanald.ro

In editia de astazi, 28 august, In cautarea adevarului, telespectatorii vor putea urmari o povestea halucintanta a unei familii, macinata si in cele din urma destramata de multe evenimente nefaste: aparitia unei amante in peisaj, minciuni si gelozii.

Vezi online video emisiunea In cautarea adevarului pe Kanal D

In episodul de astazi aflam povestea lui Alice de 26 de ani, o fata din provincie care a venit sa studieze in Bucuresti.

Pentru ca banii erau putin aceasta s-a angajat la o firma de contabilitate unde a devenit rapid amanta patronului, Matei, care are 53 de ani.

Pentru ca Matei are acasa o sotie, Miruna, in varsta de 50 de ani, care sufera de o boala pentru care nu exista tratament s-a gandit ca e mai bine sa aiba o amanta pentru ca a se bucura in continuare de placerile vietii.

Totul a decurs foarte bine pana cand intr-o zi, Matei a facut imprudenta de a o chema pe amanta la un dineu unde era prezenta si Miruna impreuna cu toti asociatii lui. Alice dupa ce a consumat un pahar de vin in plus l-a fortat pe Matei sa se asocieze impreuna, iar acest lucru s-a intamplat sub ochii sotiei lui.

In urmatoare zile dupa ce si-a revenit din euforia alcoolului, Alice a hotarat sa demisioneze si sa se desparta de Matei pentru ca acum fiind implinita financiar ea isi doreste mai mult de la

Matei si anume sa divorteze si sa se mute cu ea, sa-i acorde mai multa altentie ci nu doar bani si cadouri.
Fiind constrans de situatie Matei nu isi poate parasi sotia care e grav bolnava asa ca se desparte de Alice, care dupa ce a ramas fara job pur intamplator sau accidental il intalneste pe Narcis un tanar introvertit, de 25 de ani care este fiul lui Matei, chiar fostul ei iubit.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Editia In cautarea adevarului din 28 august- Alice se desparte de Matei, insa se indragosteste de Narcis, fiul fostului ei amant!

Intre cei doi se infiripa o poveste de dragoste pana acesta, presat de parinti ca e timpul sa le-o prezinte pe iubita lui o aduce pe Alice la masa.

Matei, Miruna, dar si Alice raman stupefiati cand vad in ce situatie se afla. Matei nu stie ca Miruna stie ca Alice este sau a fost amanta lui, el crede ca Alice vrea sa se razbune pe el. Narcis nu stie ca parintii lui stiu cine este de fapt iubita lui, iar Alice este socata si brusc devine stangace si isi doreste sa iasa din aceasta situatie.

In timpul cinei Miruna pleca de la masa sustinand ca sa se simte rau si se retrage in doamitor, dar aceasta are un singur gand odata ajuns acolo ii scrie o scrisoare fiului ei dupa care abandoneaza lupta pentru viata. In timp ce in leaving cei 3 termina de mancat si Alice spune ca vrea sa mearga acasa Miruna se stinge. La cateva ore Narcis se duce in camera mamei lui sa-i afle parerea despre iubita lui, dar o gaseste fara suflare.

Dupa inmormantare, Alice si Matei se cearta in leaving in timp ce Narcis a gasit scrisoare de la mama lui in care veti afla ce scrie in episodul de astazi In cautarea adevarului, din 28 august, care va putea fi urmarit de la ora 13:00, pe Kanal D si online, accesand pagina oficiala Kanal D de Live Stream: