Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de vineri, 7 mai - VIDEO

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 07 mai 2021, 11:00
Tânărul și mama lui
Sursa: captura video Kanal D

O nouă ediție "În căutarea adevărului" este difuzată astăzi la Kanal D. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe kanald.ro.

Vom urmări astăzi, la "În căutarea adevărului", o poveste complicată de familie.

Un tânăr este promovat la serviciu, însă el vrea să rezolve și problemele familiei. El are o relație foarte apropiată cu mama lui.

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

Pe măsură ce acțiunea se petrece, chiar sub ochii noștri, vom descoperi tot adevărul despre această poveste complicată.

Vom avea, ca de fiecare dată, o confruntare, la care participă și Ernest, la care vor fi prezenți partenerii de viață ai celor doi, ai mamei și ai tânărului.

Ernest chiar va vorbi despre adevărul acestei povești, care se va pune pe tapet la confruntare.

Cum se va încheia această poveste vom afla doar urmărind emisiunea "În căutarea adevărului", de la ora 13:00 la ora 15:00, la Kanal D!

"În căutarea adevărului", lider de audiență!

Emisiunea "În căutarea adevărului", prezentată la Kanal D de către Ernest Takacs, aduce în atenția publicului situații de viață excepționale.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Chiar dacă cei care apar în fiecare episod sunt actori amatori, întâmplările sunt inspirate din realitate și, urmărindu-le, putem să știm cum să reacționăm atunci când suntem puși în fața unor astfel de situații-limită.

Emisiunea "În căutarea adevărului" a fost de multe ori  lider absolut de audiență pe tronsonul ei orar. Sute de mii de telespectatori urmăresc zilnic "În căutarea adevărului" la Kanal D, iar după emisiunea prezentată de Ernest urmează show-ul de divertisment Teo Show la Kanal D, prezentat de Teo Trandafir și Bursucu Adrian Cristea.

Și această emisiune este foarte urmărită de către telespectatori.

"Fiind o emisiune TV nu ai cum să o faci fără un scenariu, dar toate întâmplările prezentate, într-o măsură mai mică sau mai mare, se regăsesc în viața reală, sunt probleme sau situații cu care oamenii se confruntă, ei se regăsesc în poveștile respective", mărturisea Ernest Takacs într-un interviu pentru Libertatea.

Emisiunea "În căutarea adevărului" este difuzată de luni până vineri de la ora 13:00 la Kanal D.

Emisiunea este transmisă și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro. Dacă preferi să vizionezi astfel "În căutarea adevărului", o poți face accesând, de pe smartphone, laptop sau tabletă, pagina   https://www.kanald.ro/live.html   atunci când emisiunea este transmisă la TV, la postul Kanal D.

Citeste si: Live Stream Online „În căutarea adevărului”- Ediția de joi, 6 mai- VIDEO

 

 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.