Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de duminica, 10 ianuarie –Prima parte- VIDEO. Nicos paraseste platoul!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 ian 2021, 15:26
Puterea dragostei la Kanal D Foto(4)
Nicos se cearta din nou cu Marinescu si cu Cristian Comanici.

Începe o nouă ediție de Gala a emisiunii Puterea Dragostei în care tensiunile vor atinge cote maxime. Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro

Concurenții de la Puterea dragostei par ca refuză să trăiască în liniște și pace, iar cu fiecare zi ce trece, aceștia găsesc noi motive de ceartă. După ce ieri Marinescu a intrat în conflict cu Nicos si cu Cristian Comanici, Gala de astăzi a emisiunii va fi presărată cu noi certuri aprinse și acuzații grave.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Saptamana se incheie in obisnuita atmosfera tensionata generata de concurenti, in casa Puterea dragostei. In editia de ieri, Comanici a fost luat in colimator de catre Marinescu si au ajuns sa isi spuna cuvinte grele. Cearta celor doi concurenti va porni de la mici tachinari, insa treptat vor ajunge la amenintari grave si la replici extrem de jignitoare.

Emisiune Puterea dragostei face parte din  programul TV al postului Kanal D și este urmărită zilnic de o mulțime de persoane.

Dacă nu vrei să ratezi nicio ediție a emisiunii, acum o poți urmări și online. Puterea Dragostei este difuzată live video pe Kanal D și o poți urmări accesând  pagina ofiala de LIVE STREAM de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil. 

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de sâmbătă, 9 ianuarie –A doua parte- VIDEO. Nicos si Comanici, cearta apriga!

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de vineri, 8 ianuarie – A doua parte- VIDEO. Marinescu le ataca dur pe Mariana si pe Aya! "Va place sa primiti cadouri!"

Nicos paraseste platoul Puterea dragostei, dupa discutii aprise cu Marinescu si Comanici!

Astfel, dupa o editia extrem de tensionata de sambata, cand concurentii Puterea dragostei au avut numeroase discutii in contradictoriu, dar si certuri aprige, urmeaza o Gala la fel de tensionata.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Andrada intervine prin videocall in cadrul Galei si poarta o discutie aprinsa cu Aya. Pe de o parte Aya o acuza de faptul ca a impiedicat-o sa se apropie de Marinescu cu ceva vreme in urma.

Iar pe de alta parte, Andrada incearca sa se apere si face cateva dezvaluiri neasteptate.

Pe de alta parte, Marinescu ii provoaca din nou pe Cristian Comanici si pe Nicos, la adresa carora lanseaza pe rand acuzatii urate. Dupa un schimb de replici acide cu cei doi rivali ai sai, Nicos paraseste platoul Puterea dragostei.

Aflati ce turnura vor lua lucrurile intre cele trei concurente, dar și ce acuzații se vor mai face, în ediția de Gala a emisiunii Puterea Dragostei, difuzată la Kanal D de la ora 16:00!

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.