Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de duminică, 11 aprilie 2021 - Prima parte - VIDEO. Comănici și Alexandru la cuțite!

Autor: Ana Dinu
Actualizat: 10 apr 2021, 19:06
Comanici și Alexandru la cutite
Sursa: Captură Stirile KANAL D

Gala Puterea Dragostei de duminică este plină de surprize. Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online, pe kanald.ro.

Tensiunile se resimt în casa Puterea Dragostei , disputele dintre concurenți ating cote maxime în Gală. Comănici și Alexandru își aruncă cuvinte grele și sunt pregătiți să sară la bătaie. Conflictele din casa dragostei se accentuează de la o zi la alta, iar Cristina Mihaela este nevoită să ia decizii covârșitoare pentru a-i disciplina pe concurenți.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Cea de-a  doua Gală a săptămânii este la fel de tensionată  cum a fost întreaga săptămână în casa Puterea Dragostei. Tensiunile dintre concurenți nu dau semne că se vor ameliora, ba chiar Cristina Mihaela este nevoită să ia decizii dificile în cazul concurenților.

Între Cristian Comănici și Alexandru pornește un scandal monstru, care se lasă cu replici dure, cei doi sunt gata să sară la bătaie.

Cei doi au multe lucruri să-și reproșeze. 

Alexandru i-a declarat război lui Comănici, acesta i-a spus că va interveni peste el mereu când va vorbi, pentru că și el are mereu câte ceva de comentat, chiar dacă nu are de ce să se bage în anumite discuții. Acesta îi mai spune că locul lui este afară din competiție.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de sâmbătă, 10 aprilie 2021- Prima parte- VIDEO. Comănici și Mariana își spun ADIO!

Maria și Comănici, confruntare

Mariana este foarte deranjată de atitudinea lui Cristian Comănici, pentru că mereu când încearcă să obțină niște răspunsuri de la el găsește câte ceva ca să nu răspundă. Tânăra i-a reproșat că este sătulă de vrăjeala lui. Relația dintre cei doi este din ce în ce mai tensionată.

Mariana: Dacă erai atent și voiai să-mi răspunzi mie, îmi răspundeai 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cristian: Nu pot, Mariana, că ăsta stă în spatele meu

Mariana: Hai Cristi, termină cu vrăjeala asta în fiecare gală, de fiecare dată nu poti să-mi răspunzi mie, lasa-mă.

Maria se arată extrem de deranjată de atitudinea unei colege și îi cere să nu mai caute subiecte de discuție cu ea pentru că nu-și dorește să aibă vreo legătură.

În gala de mâine, Cristina Mihaela este nevoită să ia o decizie importantă și să acorde unor concurenți cartonașul roșu. Concurenții au devenit din ce în ce mai agresivi în competiție și și-au pierdut respectul unii față de ceilalți, astfel s-a luat o decizie în privința celor care nu-și pot stăpâni acțiunile.

”A sosit momentul să că comunic ce decizii s-au luat în privința evenimentelor întâmplate în această săptămână.

Îi invit alături de mine pe....”,  a spus Cristina Mihaela.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din   programul TV   al postului Kanal D și este difuzată de luni până vineri de la 11:00 și 17:00 și în weekend, de la 16:00 și ulterior 19:00. Dacă vrei să urmărești emisiunea Live Video Online, tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi adresa    https://www.kanald.ro/live.html    de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil atunci când reality-show-ul este difuzat la TV, la Kanal D. 

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de vineri, 9 aprilie 2021- A doua parte- VIDEO. Alexandra și Cristian Marinescu, împreună!

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.