Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de duminică, 14 martie 2021 - Prima parte - Rose Marry, în lacrimi! Noua concurentă a intrat în conflict cu Maria și Marinescu

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 17 mar 2021, 09:15
Rose Marry, în lacrimi! Noua concurentă a intrat în conflict cu Maria și Marinescu

Ediția de duminică, 14 martie 2021 de la Puterea Dragostei se anunță incendiară! Urmărește emisiunea și Live Video Online pe site-ul Kanal D.

Prima parte a ediției din 14 martie a emisiunii Puterea dragostei începe la ora 16:00. Urmărește emisiunea P uterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro

Citeste si: Lucrurile scapa de sub control! Andrada este data afara din platoul Puterea dragostei, dupa ce o ataca pe Adriana! Aflati ce se va intampla, sambata, intr-o editie incendiara, de la 16:00 si 19:00, la Kanal D!

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din   programul TV   al postului Kanal D și este urmărită zilnic de o mulțime de persoane. Dacă nu vrei să ratezi nicio ediție a emisiunii, acum o poți urmări și online. Puterea Dragostei este difuzată live video pe Kanal D și o poți urmări accesând   https://www.kanald.ro/live.html     de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.  

În prima parte a emisiunii Puterea Dragostei, telespectatorii vor putea asista la o nouă ieșire nervoasă a concurenților. Nu trece nicio zi fără ca fetele și băieții din casa Puterea Dragostei să nu intre în conflict.

Editia Puterea Dragostei din 14 martie 

Concurenții de la Puterea Dragostei refuză să trăiască în liniște și armonie, iar cu fiecare zi ce trece, aceștia găsesc noi motive de ceartă.

Ediția de astăzi a emisiunii va fi presărată cu noi discuții aprinse și acuzații grave.

Citeste si: Ce fac George și Mădălina după ce au ieșit din casa Puterea Dragostei? Incredibil unde au fost surprinși cei doi îndrăgostiți

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În prima parte a emisiunii Puterea dragostei, telespectatorii vor asistat la o nouă ieșire nervoasă a concurenților, si ca de fiecare dată, Alexandra și Marinescu vor fi în centrul atenției.  

Alexandra și Marinescu sunt unii dintre cei mai controversati concurenti de la Puterea Dragostei și pe buna dreptate, pentru că cei doi s-au certat de cele mai multe ori. 

Marinescu:" Ai nimerit bine rochia aia și iti spun si de ce.

Zici ca esti pantera roz."

Alexandra:  "Sunt viperă!"

Marinescu a reusit s o enerveze si pe Maria. Concurenta a tinut sa-i adreseze cateva cuvinte:" Daca ai reusit sa ma ai pe mine si am acceptat eu sa fiu intr-o relatie cu tine, nu te duce mai jos. Ori mentii linia, ori du-te mai sus."

Tot in editia din aceasta zi, noua concurenta din casa iubirii, Rose Marry, intra in conflict cu Maria si Marinescu.

Rose Marry:" Vreau sa-i transmit Mariei ca niciodata nu o sa fiu atat de ametita ca ea. Sa trag de un barbat cum a tras ea, indiferent de cat de indragostita as fi. M-am indreptat spre Marinescu sincer, insa ce incerca el sa faca in momentul de fata este un joc. Nu am venit aici sa fiu folosita si sa-i fac jocul lui Marinescu."

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.