Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de duminică, 23 mai 2021–A doua parte- VIDEO. Lacrimi amare în gala Puterea Dragostei. S-au despărțit de față cu toată lumea: „O iubesc și îmi iau rămas bun...”

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 23 mai 2021, 16:00
Aya și Mariana, concurente la Puterea Dragostei
Sursa: Captură KANAL D

Începând cu ora 19:00, la Kanal D începe a doua parte a galei de duminică a emisiunii Puterea Dragostei. Poți urmări emisiunea și Live Video Online pe kanald.ro.

Serile de duminică sunt încărcate de emoție în casa Puterea Dragostei. Pe lângă certuri și reproșuri, concurenții știu că se apropie momentul eliminării, astfel că tensiunea plutește în aer de fiecare data. Ce urmează în gala din această seară?

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Certurile din prima parte a galei Puterea Dragostei din această duminică vor continua și în partea a doua a emisiunii.

Concurenții vor spune tot ce au pe suflet, nu se vor feri să facă reproșuri și dezvăluiri mai puțin plăcute. Cristina Mihaela, prezentatoarea emisiunii, îi va încuraja pe concurenți să spună ceea ce cred, însă să fie atenți la felul în care se exprimă, astfel încât să nu folosească jigniri.

În partea a doua a galei Puterea Dragostei din această duminică, tensiunea va fi la cote înalte și nu vor lipsi înțepăturile și reproșurile, dar nici lacrimile amare.

Romeo își va lua rămas bun de la Andreea, iar momentul emoționant le va face pe fetele din competiție să izbucnească în lacrimi.

Se pare că între cei doi nu mai există cale de împăcare, conflictele din trecut afectându-le puternic relația.

„Eu o iubesc frumos și îmi iau rămas bun la fel de frumos de la fata asta!”, va spune Romeo.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dacă vrei să vezi ce își vor spune concurenții, dar nu poți urmări gala din fața televizorului, atunci poți vedea emisiunea de duminică seară și online, live video pe Kanal D. Trebuie să accesezi https://www.kanald.ro/live.html   de pe tabletă, laptop sau telefonul mobil. Emisiunea Puterea Dragostei, show-ul matrimonial care este în topul preferințelor publicului, este difuzată în fiecare zi a săptămânii, după cum urmează: de luni până vineri, de la 11:00 și 17:00, iar sâmbăta și duminică, programul de difuzare este de la 16:00 și 19:00.

Puterea Dragostei este o emisiune care face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de sâmbătă, 22 mai 2021–A doua parte- VIDEO. Codruț, reacție incredibilă la Puterea Dragostei. Cristina Mihaela a făcut un anunț, iar concurentul a răbufnit

Ce concurenții de la Puterea Dragostei vor fi în pericol de eliminare în această săptămână?

În partea a doua a galei Puterea Dragostei de duminică, concurenții își vor exprima din nou votul, astfel că în final, o fată și un băiat se vor afla în pericol de eliminare. De multe ori, deciziile concurenților au luat prin surprindere pe toată lumea, astfel că rămâne de văzut ce se va întâmpla după gala din această duminică.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de vineri, 21 mai 2021- A doua parte- VIDEO "Vreau să te despart de Codruț"

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.