Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de duminică, 25 aprilie 2021– A doua parte- VIDEO. Seya și Romeo, surprinși într-o ipostază incendiară

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 25 apr 2021, 16:00
Seya, Andreea și Romeo de la Puterea Dragostei
Sursa: Captură KANAL D

Cea de-a doua parte a emisiunii Puterea Dragostei continuă la Kanal D, de la ora 19:00. O poți urmări și Live Video Online pe kanald.ro.

În fiecare seară de duminică, emoțiile sunt uriașe pentru concurenții de la Puterea Dragostei. Dacă în prima parte a emisiunii încearcă să pună capăt neînțelegerilor apărute în cursul săptămânii, în partea a doua, fetele și băieții din casa iubirii trebuie să facă nominalizări, iar în cele din urmă, Cristina Mihaela anunță numele concurentului sau concurentei eliminate.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Partea a doua a galei Puterea Dragostei de duminică se anunță una presărată cu momente tensionate. Ieșirile nervoase ale concurenților nu mai reprezintă o surpriză pentru nimeni, având în vedere că aceștia au de cele mai multe ori un comportament nepotrivit. La fel se va întâmpla și astăzi, când tensiunea va pluti în aer, iar concurenții vor ajunge din nou să își spună cuvinte grele în timpul galei.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de sâmbătă, 24 aprilie 2021–A doua parte- VIDEO. Filmare compromițătoare cu 3 concurenți din casa Puterea Dragostei: „Au ridicat puțin capul de sub cearșaf și...”

Urmărește emisiunea Puterea Dragostei atât la TV, cât și online, live video pe site-ul Kanal D. Dacă nu vrei să ratezi gala din această seară, tot ce trebuie să faci este să accesezi https://www.kanald.ro/live.html   de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și este difuzată în fiecare zi a săptămânii. De luni până vineri, emisiunea poate fi urmărită de la 11:00 și 17:00, iar în zilele de weekend, aceasta este difuzată de la 16:00 și 19:00.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Care este adevărul despre filmarea în care apar Seya și Romeo?

O filmare în care Seya și Romeo apar în ipostaze tandre, sub o pătură, a stârnit nenumărate controverse. Cei doi concurenți vor fi nevoiți să dea explicații în legătură cu cele întâmplate și vor dezvălui ce s-a întâmplat cu adevărat între ei.

Pentru Andreea, imaginile vor fi greu de digerat, având în vedere legătura pe care aceasta o are cu Romeo.

La finalul galei Puterea Dragostei de astăzi, Cristina Mihaela, prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei, va anunța numele concurentului sau concurentei care va părăsi competiția, dar și cine este favoritul sau favorita săptămânii în casa iubirii. Concurenții vor vota din nou, astfel că un băiat și o fată din casa iubirii se vor afla în pericol de eliminare în această seară.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de vineri, 23 aprilie 2021 – A doua parte- VIDEO. Un nou război Aya-Alexandra: "Minți!"

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.