Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de duminică, 27 decembrie –Prima parte- VIDEO. Cristina Mihaela părăsește platoul emisiunii. Lucrurile scapă de sub control la Puterea Dragostei

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 27 dec 2020, 14:00
Cristina Mihaela iese din emisiune
Sursa: Captură KANAL D

Începe o nouă ediție a emisiunii Puterea Dragostei în care tensiunile vor atinge cote maxime. Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro

Concurenții de la Puterea Dragostei refuză să trăiască în liniște și armonie, iar cu fiecare zi ce trece, aceștia găsesc noi motive de ceartă. După ce ieri Marinescu a intrat în conflict cu ceilalți băieți din casă, ediția de astăzi a emisiunii va fi presărată cu noi discuții aprinse și acuzații grave.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Comportamentul pe care Codruț l-a avut în ultima perioadă la Puterea Dragostei pare să îi deranjeze pe cei din jur. Astfel, Alexandru Moroșanu îi va reproșa acestuia că este nehotărât și că le folosește pe fetele din casă, fără să aibă intenții serioase.

Alexandru Moroșanu: A dansat cu Izabela, vorbește cu Daiana la telefon și pe Alexandra vrea să o țină lângă el.

Codruț: Au venit 10 fete pentru tine, câte au venit, nu ai făcut relație cu niciuna și tu mă tragi pe mine la răspundere?

După ce Alexandru Moroșanu și Codruț se vor ataca reciproc, un nou conflict va izbucni între Maria și George. Ambițioasă din fire, concurenta de la Puterea Dragostei nu va accepta ca George să îi spună când să vorbească și când nu, astfel că cei doi vor ajunge să se certe.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dacă vrei să vezi emisiunea Puterea Dragostei, dar nu ești în fața televizorului, atunci poți urmări emisiunea ta favorită și online, live video pe Kanal D, accesând  https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.

Emisiunea este inclusă în programul TV al postului Kanal D și poate fi urmărită de luni până vineri, de la 11:00 și de la 17:00, dar și în weekend, de la 16:00 și de la 19:00.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei-Ediţia de sâmbătă, 26 decembrie-Prima parte- VIDEO. Marinescu, continuă seria conflictelor

Motivul pentru care Cristina Mihaela va părăsi platoul emisiunii Puterea Dragostei

Deși le-a atras atenția în repetate rânduri concurenților să se stăpânească și să nu mai ridice tonul atunci când discută, băieții și fetele din casa Puterea Dragostei se încăpățânează să facă fix pe dos. Cristina Mihaela nu va mai suporta și va decide să părăsească platoul emisiunii, având în vedere comportamentul concurenților.

Ce se va întâmpla în continuare vei afla urmărind ediția de astăzi a emisiunii Puterea Dragostei, de la ora 16:00 și 19:00.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de vineri, 25 decembrie– Prima parte- VIDEO. Bătaie în casa iubirii, chiar în ziua de Crăciun!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.