Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de duminică, 28 februarie 2021– A doua parte- VIDEO. Cazi o jignește pe Maria: „Nu te duce capul!”

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 28 feb 2021, 16:00
Cazi și Maria, concurenți la Puterea Dragostei
Sursa: Captură KANAL D

Gala Puterea Dragostei din această duminică va fi presărată cu momente emoționante, dar nu vor lipsi nici tensiunile. Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.

La final de săptămână, emoțiile sunt mai mari ca niciodată pentru concurenții din casa Puterea Dragostei. În partea a doua a emisiunii de duminică, 28 februarie 2021, vor fi anunțați favoriții săptămânii, dar și concurentul sau concurenta care va pleca acasă. Voturile concurenților vor face diferența sau Cutia Pandorei va da din nou toate strategiile peste cap?

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Încă o săptămână a ajuns la final, iar concurenții de la Puterea Dragostei sunt nerăbdători să afle cine este favoritul săptămânii, dar și cine părăsește competiția iubirii. Lucrurile se pot schimba de la un moment la altul, iar de multe ori, strategiile făcute de concurenți pot ajunge să nu se mai aplice, astfel că rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile până la finalul galei din această seară.

În partea a doua a emisiunii de duminică, 28 februarie 2021, concurenții își vor impune din nou punctul de vedere, astfel că nu vor lipsi discuțiile aprinse și replicile răutăcioase. Maria și Cazi vor intra în conflict, iar concurentul de la Puterea Dragostei nu se va abține de la comentarii și o va jigni pe Maria.

Cazi: Uite cât de duce capul, băi! Pe noi ne interesează, că doar nu ești singură în casa asta! Du-te pe câmp, du-te cu oile!

Maria: Nu mă interesează, Cazi! Nu îmi spui tu mie cât mă duce capul pentru că tu vorbești doar prostii.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de sâmbătă, 27 februarie 2021–A doua parte- VIDEO. Cel mai nou cuplu de la Puterea Dragostei. Au spus „da” și s-au sărutat în fața tuturor

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și poate fi urmărită în fiecare zi a săptămânii. De luni până vineri, emisiunea este difuzată de la 11:00 și 17:00, iar în zilele de weekend, aceasta este difuzată de la 16:00 și 19:00.

Fiecare ediție a emisiunii Puterea Dragostei poate fi urmărită și online, iar pentru a avea posibilitatea de a o vedea de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, tot ce trebuie să faci este să accesezi https://www.kanald.ro/live.html

Cum vor vota concurenții de la Puterea Dragostei în această seară?

La finalul galei de duminică, 28 februarie 2021, un concurent sau o concurentă va părăsi competiția, totul în funcție de nominalizările pe care le vor face concurenții de la Puterea Dragostei.

În această seară, fetele vor vota o fată pe care nu o mai vor în casă, iar băieții vor vota un băiat pe care să îl trimită acasă.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de sâmbătă, 27 februarie 2021–Prima parte- VIDEO. Cristian Comănici, pe punctul de a părăsi competiția: „Nu o să stau să fiu nefericit. Vreau să mă duc acasă!” Care este motivul?

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.