Live Stream Online Puterea Dragostei-Ediţia de duminică, 3 ianuarie-Prima parte- VIDEO. Alexandra și Romeo, la cuțite: "Ești agramată!"

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 03 ian 2021, 14:00

Prima parte a ediției din 3 ianuarie a emisiunii Puterea dragostei începe la ora 16:00. Urmărește emisiunea Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.

Concurenții de la Puterea Dragostei refuză să trăiască în liniște și armonie, iar cu fiecare zi ce trece, aceștia găsesc noi motive de ceartă. Ediția de astăzi a emisiunii va fi presărată cu noi discuții aprinse și acuzații grave.

Vezi Online Video ediția de vineri, 1 ianuarie a emisiunii Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV  al postului Kanal D și este urmărită zilnic de o mulțime de persoane.

Dacă nu vrei să ratezi nicio ediție a emisiunii, acum o poți urmări și online. Puterea Dragostei este difuzată live video pe Kanal D și o poți urmări accesând  https://www.kanald.ro/live.html   de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.  

În prima parte a emisiunii Puterea Dragostei, telespectatorii vor putea asista la o nouă ieșire nervoasă a concurenților. Nu trece nicio zi fără ca fetele și băieții din casa Puterea Dragostei să nu intre în conflict.

Editia Puterea Dragostei din 3 ianuarie

Dupa multe zile extrem de tensionate in casa Puterea dragostei, saptamana se incheie în același registru. În prima parte a emisiunii Puterea dragostei, telespectatorii vor asistat la o nouă ieșire nervoasă a concurenților, si ca de fiecare dată, Alexandra va fi în centrul atenției.  

Alexandra este una dintre cele mai controversate concurente de la Puterea Dragostei și pe bune dreptate pentru că este fata care s-a certat de cele mai multe ori.

Ba mai mult, Alexandra a fost la un pas de a lua la bătaie mai multe concurente.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ca de fiecare data, Alexandra va fi în centrul conflictelor, astfel că replicile ei vor reuși să îi enerveze pe restul concurenților. Seria conflictelor dintre Alexandra şi concurenţii din casa Puterea Dragostei, continuă şi în noul an.

Citeste si: Andreea Mantea, vizita emotionanta acasa la Oana Roman! Aflati detalii incredibile de culise, LUNI, 4 ianuarie, la "Trairi alaturi de Andreea Mantea", de la ora 22:30, la Kanal D!

Alexandra pare să fi ajuns în conflict cu majoritatea concurenţilor. De această dată concuenta izbucnește și se ia la ceartă cu Mariana, Maria și Romeo.

"Prin faptul că tu urli și eu sunt destul de educat încât să nu mă cobor la nivelul tău, pentru că acolo mă bați cu experiența, dar față, la o dicuție civilizată, nu o să-mi faci niciodată în viața ta.

În primul rând, nu știi să vorbești, ești agramată!", i-a spus Romeo concurentei.

Motivul pentru care Cristina Mihaela va părăsi platoul emisiunii Puterea Dragostei

Deși le-a atras atenția în repetate rânduri concurenților să se stăpânească și să nu mai ridice tonul atunci când discută, băieții și fetele din casa Puterea Dragostei se încăpățânează să facă fix pe dos. Cristina Mihaela nu va mai suporta și va decide să părăsească platoul emisiunii, având în vedere comportamentul concurenților.

Ce se va întâmpla în continuare vei afla urmărind ediția de astăzi a emisiunii Puterea Dragostei, de la ora 16:00 și 19:00.

Citeste si: Jador, mărturisiri dureroase înainte de Survivor România: „Mă simt sărac și inferior”