Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de duminică, 30 august - A doua parte - VIDEO

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 30 aug 2020, 16:00
Concurenții Puterea Dragostei, sezonul 3
Sursa: Captură KANAL D

Cea de-a doua parte a Galei Puterea Dragostei, ediția difuzată duminică, 30 august, la Kanal D, vine cu surprize mari pentru concurenți. Urmărește Puterea dragostei Live Video Online pe kanald.ro.

După ce în Gala Puterea Dragostei de sâmbătă concurenții s-au certat și nu s-au ferit să își spună cuvinte grele, conflictele vor continua și în partea a doua a emisiunii de duminică. Se încing spiritele, ies la iveală secretele Alexandrei și toți concurenții din casă vor avea parte de o mare surpriză. 

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Partea a doua a Galei Puterea Dragostei de duminică începe cu anunțul Cristinei Mihaela.

Prezentatoarea emisiunii va dezvălui detalii despre cele două secrete importante ale Alexandrei, unul dintre ele având legătură cu fostul iubit al concurentei, Nicos. Concurenta de la Puterea Dragostei nu a părut foarte relaxată în momentul în care Cristina Mihaela a făcut anunțul, pe fața ei citindu-se o ușoară teamă. 

Gala Puterea Dragostei din această seară se anunță una incediară, iar pentru a o urmări nu este nevoie să fii în fața televizorului.

Poți vedea reacțiile concurentului favorit de pe tabletă, telefon sau laptop, emisiunea Puterea Dragostei fiind transmisă online, live pe Kanal D, accesând https://www.kanald.ro/live.html.     

Citeste si: Cristina Mihaela a făcut anunțul la o lună de la începutul sezonului 3 Puterea Dragostei: "Din păcate..."

Cristina Mihaela, anunț important în Gala Puterea Dragostei. Nu există Cutia Pandorei, dar concurenții vor avea parte de o altă surpriză

Cristina Mihaela i-a anunțat pe concurenți că nu există o Cutie a Pandorei în această Gală Puterea Dragostei, dar cu toate acestea, un detaliu va schimba totul. Mai exact, favoriții săptămânii, Cristian și Alexandra, vor avea posibilitatea de a proteja câte o persoană din casa Puterea Dragostei. Astfel, fetele vor vota o fată, iar băieții un băiat. Se va merge pe strategie sau vor fi luate în calcul prieteniile formate, până în prezent, în cadrul competiției?

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Live Stream Online Bravo, ai stil! Celebrities- Editia de sambata, 29 august- VIDEO

Rămâne de văzut cum vor vota concurenții, cine va părăsi competiția în urma galei din această seară, dar și cine va fi liderul suprem al acestei săptămâni, cel care își va proteja casa. 

Citeste si: Cristina Mihaela, anunț important la Puterea Dragostei! Unii concurenți s-au supărat la aflarea veștii