Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de duminică, 4 aprilie 2021 - Prima parte - VIDEO. Război între Seya și Romeo: "Ești o mahalagioaică"

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 04 apr 2021, 14:00
video Foto(4)

Dacă este duminică, atunci la Kanal D va fi difuzată o nouă gala a emisiunii Puterea Dragostei. Poți vedea emisiunea și Live Video Online pe kanald.ro.

Este o Gală agitată la Puterea Dragostei, iar lucrurile nu par să se liniștească. Replici tăioase, reproșuri și mulți nervi, cam așa s-ar putea rezuma prima partea a emisiunii Puterea Dragostei de duminică, 4 aprilie.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de vineri, 2 aprilie 2021 – A doua parte- VIDEO. Ayda face un pas în spate cu Marinescu!

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din     programul TV     al postului Kanal D și este urmărită zilnic de o mulțime de persoane. Dacă nu vrei să ratezi nicio ediție a emisiunii, acum o poți urmări și online.

Puterea Dragostei este difuzată live video pe Kanal D și o poți urmări accesând     https://www.kanald.ro/live.html         de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.  

În a prima parte a emisiunii Puterea Dragostei, telespectatorii vor putea asista la o nouă ieșire nervoasă a concurenților. Nu trece nicio zi fără ca fetele și băieții din casa Puterea Dragostei să nu intre în conflict.

Editia Puterea Dragostei din 4 aprilie 

Chiar daca ultimele săptămâni au fost extrem de tensionate, cu foarte multe certuri și discuții aprinse, concurenții de la Puterea dragostei vor continua să își spună cuvinte grele și să se atace.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de joi, 1 aprilie 2021- A doua parte- VIDEO. Cristina Mihaela Dorobanțu se simte foarte rău!

Începutul de săptămână este unul presărat cu momente tensionate la Puterea Dragostei. Scandalurile iau amploare, iar concurentii s-au enervat la culme, iar de nervi au sărit la bătaie.

Scandalul dintre Comănici și Codruț, cei mai liniștiți concurenți ai show-ului, continua.

Emisiunea de duminică va începe cu un conflict puternic între Cristian Comănici și Codruț, cei doi concurenți ajungând din nou să se jignească.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Telespectatorii vor putea asista la o nouă ieșire nervoasă a concuențior. Nu trece nicio zi fără ca fetele și băieții din casa Puterea Dragostei să nu intre în conflict. Maria și Alexandra își vor adresa și ele câteva cuvinte.

Conflictele sunt la ordinea zilei, iar concurenții nu se pot controla, astfel că ajung să facă acuzații grave. Seya și Romeo intră în conflict în Gala de duminică.

Romeo:  "Ești o mahalagioaică, nu ai pic de respect!"

Seya:  "Tu vorbesti de respect?! Când tu mă faci pe mine la televizor în fel și chip? Tu vorbești?"

In editia de marti, Romeo sare la bataie, moment in care prezentatoarea show-ului Puterea dragostei, Cristina Mihaela Dorobanțu, încearcă să îl calmeze pe concurent.

Show-ul de la Kanal D prezentat de Cristina Mihaela Dorobanțu le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție și rămâne de văzut cum și dacă se vor rezolva conflictele dintre participanți.

Dacă vrei să vezi partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei, dar nu ești în fața televizorului, atunci trebuie să știi că poți face acest lucru și de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă.

Emisiunea Puterea Dragostei este difuzată și online, live video pe Kanal D, accesând    https://www.kanald.ro/live.html

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.