Live Stream Online Puterea Dragostei - Editia de duminica, 6 septembrie - A doua parte - VIDEO

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 sep 2020, 23:24

Cea de-a doua parte a Galei Puterea Dragostei, editia difuzata duminica, 6 septembrie, la Kanal D, de la ora 19:00, vine cu surprize mari pentru concurenti! Urmareste Puterea dragostei Live Video Online pe kanald.ro.

Dupa o saptamana presarata cu multe momente tensionate, gelozii si reprosuri, concurentii au revenit in editia de ieri Puterea dragostei, la sentimente mai bune si la mai mult calm si rabdare.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

In prima parte a editiei de astazi, Alexandra si Nicos au reluat discutiile in cotradictoriu si, dupa un schimb de replici rautacioase, Nicos s-a infuriat si a parasit platoul, fara sa tina cont de avertizarea Cristinei Mihaela.


Alexandra a dezvaluit adevarul despre intentiile lui Nicos, avute la inceputul relatiei lor. Aceasta a declarat ca fostul ei iubit intentiona atunci ca ei sa devina un cuplu puternic, placut de catre public pentru ca in final sa castige competitia. Dezvaluirile Alexandrei l-au enervat enorm pe Nicos, care a iesit din platou pentru a-si potoli nervii.

Cristina Mihaela vine cu cele doua cartonase de avertisment pentru a-i pedepsi pe protagonistii altercatiei de la hotel!

In partea a doua a GALEI Puterea dragostei de astazi, 6 septembrie, Cristina Mihaela a venit in platou cu doua cartonase unul galben si unul rosu, pentru a-i pedepsi pe baietii implicati in altercatia petrecuta la hotel in aceasta saptamana. Prezentatoarea emisiunii le-a sugerat concurentilor sa se comporte civilizat de acum inainte, sa nu uite de bunele maniere si sa incerce sa isi rezolve conflictele fara a recurge la violenta.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Editia de duminica, 6 septembrie- Prima parte- VIDEO

Si tot in aceasta seara, Cristina Mihaela le va comunica tuturor cine sunt favoritii saptamanii, iar dupa momentul de vot al concurentilor, aceasta va anunta cine va parasi competitia.

Gala Puterea dragostei din aceasta seara se anunta una incediara! Puteti vedea reactiile concurentului favorit de pe tableta, telefon sau laptop, emisiunea Puterea Dragostei pe Kanal D, sau online, accesand pagina oficiala Kanal D de Live Stream: