Live Stream Online Puterea Dragostei - Editia de duminica, 6 septembrie - Prima parte - VIDEO

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 sep 2020, 16:38
Cristina Mihaela va lansa cateva avertismente catre anumiti concurenti!

In prima parte a editiei de astazi, 6 septembrie, de la ora 16:00, au loc momente tensionate si rasturnari de situatie incredibile! Vezi Live Video Online ce se va intampla intre concurenti pe site-ul oficial kanald.ro.

Dupa o saptamana de tensiuni, gelozii si reprosuri, concurentii par sa fi revenit la sentimente mai bune si la mai mult calm si rabdare.

In editia de ieri, Mona si George si-au dorit sa mearga in camerea rosie pentru a incerca din nou sa vorbeasca despre situatia in care au ajuns. Acestia au uitat parca de vechile certuri si jigniri si s-au reapropiat, strangandu-se din nou in brate cu aceeasi tandrete si pasiune ca la inceput.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

In cele din urma, George si Mona au anuntat ca tot despartiti vor ramane, desi sufera enorm. Tanarul a subliniat din nou ideea ca ralatia lor nu s-a destramat din cauza lui ci a Monei, deoarece se pare ca motivul rupturii dintre ei ar fi faptul ca Mona trebuie sa revina in tara pentru a-si duce copilul la scoala.


In vreme ce Mona s-a aratat destul de indignata fata de George, tanarul a incercat sa se reapropie de femeia care pana de curand o considera marea sa iubire.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Editia de sambata, 5 septembrie- A doua parte- VIDEO

Nicos, reactie nervoasa necontrolata, dupa un schimb de replici acide cu Alexandra, fosta lui iubita!

In prima parte a editiei de GALA Puterea dragostei de astazi, 6 septembrie, Alexandra si Nicos reiau discutiile in cotradictoriu si, dupa un schimb de replici rautacioase, Nicos se enerveaza si paraseste platoul, fara sa tina cont de avertizarea Cristinei Mihaela.
Alexandra dezvaluie adevarul despre intentiile lui Nicos, avute la inceputul relatiei lor. Aceasta marturiseste faptul ca fostul ei iubit intentiona atunci ca ei sa devina un cuplu puternic, placut de catre public pentru ca in final sa castige competitia.

Dezvaluirile Alexandrei l-au infuriat enorm pe Nicos, care a iesit din platou pentru a-si potoli nervii.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Pe de alta parte, Cristina Mihaela vine in platou cu cele doua cartonase, galben si rosu, semn ca va anunta care dintre concurenti vor fi primi cate un avertisment, in urma conflictului petrecut saptamana aceasta la hotel intre baieti.

"Incercati sa va comportati civilizat si sa va rezolvati altfel conflictele decat prin violenta!", spune Cristina Mihaela.

Afla ce noi detalii ies la iveala despre concurenti, dar si ce intorsatura neasteptata vor lua lucrurile in cazul relatia dintre Mona si George, urmarind prima parte a editiei de duminica, 6 septembrie, Puterea dragostei, de la ora 16:00, la Kanal D si online accesand pagina oficiala Kanal D de Live Stream: