Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de duminică, 7 februarie 2021– Prima parte- VIDEO. Nicos, anunț șoc în Gala Puterea Dragostei: „Vreau să mă descalific!”

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 07 feb 2021, 14:00
Meda și Nicos, concurenți la Puterea Dragostei, sezonul 3
Sursa: Captură KANAL D

De la ora 16:00, pe Kanal D începe Gala Puterea Dragostei. Urmărește ediția de duminică, 7 februarie 2021, a emisiunii Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.

Nici în această săptămână concurenții de la Puterea Dragostei nu au reușit să își stăpânească ieșirile nervoase, astfel că în fiecare ediție au existat momente tensionate, certuri și de câteva ori chiar s-a ajuns și la violență. Comportamentul concurenților va fi analizat în detaliu în Gala Puterea Dragostei de duminică, 7 februarie 2021. Ce se va întâmpla?

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Concurenții de la Puterea Dragostei vor să câștige încrederea și simpatia celor de acasă, iar din dorința de a face acest lucru, unii dintre ei scot în evidență punctele slabe ale celorlalte persoane din casă, moment în care apar micile înțepături și atacuri. Evident, ele nu au lipsit nici în săptămâna ce este pe cale să se încheie, iar acum, concurenții vor fi nevoiți să dea explicații.

Gala Puterea Dragostei de duminică, 7 februarie 2021, se anunță una incendiară și cu foarte multe momente tensionate. Andrada le va declara război Marianei și Ayei, astfel că în cadrul Galei de duminică se vor face acuzații grave. Andrada va spune despre Aya că s-a văzut cu un albanez și că timp de 5 zile, cât acesta s-a aflat în Turcia, concurenta de la Puterea Dragostei a ieșit de mai multe ori pentru a se întâlni cu el.

Andrada se va certa și cu Mariana, aceasta din urmă dezvăluind despre Andrada că a fost un moment în care a dansat provocator în club, cu lenjeria intimă la vedere, astfel că acum nu ar trebui să le dea lecții celorlalte fete din casă.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Emisiunea Puterea Dragostei este un show matrimonial de succes și face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D. Emisiunea este difuzată zilnic, aceasta fiind împărțită în două părți. În cursul săptămânii, Puterea Dragostei poate fi urmărită la TV de la 11:00 și 17:00, iar sâmbăta și duminica de la 16:00 și 19:00. Acum poți vedea Puterea Dragostei și online, live video pe site-ul Kanal D accesând  https://www.kanald.ro/live.html de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă. 

Citeste si: Motivul pentru care Alexandra și Codruț s-au DESPĂRȚIT! De la ce a pornit cearta monstru! Ce și-au reproșat

Nicos, hotărât să plece definitiv din casa Puterea Dragostei? Incredibil ce anunț va face concurentul 

În ediția de duminică a emisiunii Puterea Dragostei, Nicos va spune că își dorește să se descalifice din competiție și să o lase pe Meda în casa iubirii. Se pare că certurile dintre cei doi l-ar fi făcut pe Nicos să se gândească la această posibilitate.

Ce se va întâmpla între Meda și Nicos, cum vor vota concurenții, dar și cine va fi ales favoritul săptămânii în casa Puterea Dragostei poți afla urmărind ediția de duminică a emisiunii, difuzată la Kanal D de la 16:00 și 19:00. 

Citeste si: Adriana și Alex, noul CUPLU de la Puterea dragostei? "Recunoaște că îți place"

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.