Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 1 aprilie 2021 - A doua parte - VIDEO. Cristina Mihaela Dorobanțu se simte foarte rău!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 01 apr 2021, 15:47
Cristinei Dorobanțu i se face rău
Sursa: captura video Kanal D

Partea a doua e emisiunii Puterea Dragostei din 1 aprilie este incendiară. Cristina Mihaela Dorobanțu anunță că se simte foarte rău. Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.

Cristina Mihaela Dorobanțu anunță staff-ul că se simte foarte rău. Toată lumea intervine de urgență să îi acorde primul ajutor.

Din fericire, totul este o farsă organizată de 1 aprilie, iar toată lumea se liniștește. Farsa a prins din plin, toți concurenții speriindu-se foarte tare.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Vor fi discuții între Cristian Comănici și iubita lui, Mariana.

"Doamna Cristina, eu mă retrag din discuție, că oricum nu mă ascultă nimeni, nici măcar iubita mea. Nu pot să am dialog cu nimeni", spune Cristian Comănici.

Cristian Comănici și Mariana s-au cuplat chiar de ziua ei, însă pare că problemele au început deja între ei chiar dacă nu sunt împreună de prea mult timp.

Comănici a încercat tot sezonul 3 să o cucerească pe Mariana, însă a reușit abia recent acest lucru.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mariana îl anunțase inițial pe Comănici, atunci când revenise în competiție pentru ea, că prioritatea ei este Rareș. În cele din urmă Rareș a părăsit emisiunea și Mariana s-a cuplat cu Comănici.

Cristian Comănici își apără relația ca Alex Zănoagă!

Cristian Comănici seamănă, prin devotamentul său față de femeia de care e îndrăgostit, cu Alex Zănoagă, concurentul care și-a apărat relația cu orice preț și a sfârșit prin a fi căsătorit cu Simina, cei doi având și un copil minunat, pe micuțul Dominic.

La fel ca și Zănoagă, Comănici a avut răbdarea de a o aștepta pe cea pe care o iubește și, în cele din urmă, concurenta a acceptat să formeze un cuplu cu el.

Diferența ar fi că fratele Biancăi a mai călcat și strâmb, apărând imagini cu el sărutând cu foc o frumoasă americancă. Totodată, concurenții au vorbit despre faptul că el ar fi chemat fete la hotel, acuzație nedovedită însă.

Pentru iubita lui, Mariana, Comănici a fost dispus inclusiv să sară la bătaie, la Alex Stoica, fiind foarte gelos pe acesta.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV   al postului Kanal D  și este difuzată de luni până vineri de la 11:00 și 17:00, iar în weekend de la 16:00 și, mai apoi, 19:00. Dacă doriți să urmăriți emisiunea Live Video Online, o puteți face accesând adresa   https://www.kanald.ro/live.html   de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de joi, 1 aprilie 2021- Prima parte- VIDEO. Cristina Mihaela Dorobanțu aproape leșină!