Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 1 aprilie 2021 - Prima parte - VIDEO. Cristina Mihaela Dorobanțu aproape leșină!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 23 iul 2022, 07:40
Cristinei Mihaela Dorobanțu i se face rău!
Sursa: captura video Kanal D

O ediție incendiară Puterea Dragostei este difuzată joi. Cristina Mihaela Dorobanțu se simte foarte rău! Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online, pe kanald.ro.

Momente de spaimă la Puterea Dragostei! Prezentatoarei reality-show-ului i se face rău! Cristina Mihaela Dorobanțu o anunță pe o membră a staff-ului emisiunii că se simte foarte rău, apoi toată lumea aleargă să îi acorde primul ajutor.

Din fericire, Cristina Mihaela Dorobanțu își revine.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Subiectele sunt din nou foarte interesante.

Ayda, noua concurentă de la Puterea Dragostei, îi oferă clipe incendiare lui Cristian Marinescu în camera roșie.

Ayda dansează foarte sexy în brațele lui Marinescu, apoi îi spune că ar vrea să formeze un cuplu cu el.

Încă de la intrarea în casa Puterea Dragostei Ayda s-a arătat interesată de Cristian Marinescu, pe care l-a ales pentru dans. Cei doi au dansat împreună atunci când ea a venit în show, apoi ea l-a inclus și în Topul 3 al băieților din casă.

Cristian Marinescu, mai multe relații în casa dragostei

Cristian Marinescu a avut mai multe relații în casa Puterea Dragostei. A fost, pentru o scurtă perioadă, cu Aya, apoi s-a cuplat cu Andreea, fosta iubită a lui Seba, iar, mai recent, a fost cu Maria.

Cu Maria a dat de înțeles că ar vrea să se împace, însă blonda a susținut că despărțirea e definitivă

Pe de altă parte Cristian Comănici a afirmat că tot ce fac blonda și Cristian Marinescu este o strategie. 

Marinescu a fost acuzat de mai mulți concurenți că nu a venit la Puterea Dragostei pentru a-și face o iubită, ci pentru bani.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Fosta lui iubită din casă, Andreea, care a fost anterior cu Seba, a declarat că Marinescu a folosit-o. Andreea are acum o altă relație și a părăsit casa.

În afară de cele trei relații oficiale, Marinescu a mai flirtat cu câteva concurente, una dintre ele fiind Andrada. Nicos susținea că între ei doi a și fost ceva chiar când Andrada era cu Alex Moroșanu. Cristian Marinescu s-a arătat interesat și de Rose Marry, o concurentă care a intrat de curând în casă, iar înainte de a începe povestea cu Ayda îi spunea Alexandrei că singura pe care

și-o dorește este sora ei, Adriana.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV  al postului Kanal D și este difuzată de luni până vineri de la 11:00 și 17:00, iar în weekend de la 16:00 și, mai apoi, 19:00. Dacă doriți să urmăriți emisiunea Live Video Online, o puteți face accesând adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.

Citeste si: Cel mai iubit cuplu de la Puterea Dragostei și-a spus adio! Decizia care a luat pe toată lumea prin surprindere. Cine sunt cei doi

 

 

 

 

 

 

 


Episodul 22 al serialului turcesc „Tablou de familie” este difuzat la Kanal D vineri, 26 iulie 2024. Serialul mai poate fi urmări și online, live pe kanald.ro.