Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 10 decembrie –A doua parte- VIDEO. Alexandra își iese din minți. Cum îi va ataca pe Marinescu și Mariana?

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 10 dec 2020, 15:00
Alexandra, o concurentă care a stârnit foarte multe controverse la Puterea Dragostei
Sursa: Captură KANAL D

Fiind o fire vulcanică, Alexandra nu își va mai putea stăpâni nervii și va avea un comportament violent în partea a doua a emisiunii. Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.

Alexandra a mai avut și în trecut ieșiri nervoase violente, iar de această dată, concurenta de la Puterea Dragostei va fi din nou în mijlocul unui conflict puternic. 

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Alexandra are deja două cartonașe galbene pe care le-a primit imediat după ce a avut un comportament nepotrivit în cadrul emisiunii. Cu toate acestea, concurenta de la Puterea Dragostei nu va ezita să își impună punctul de vedere în a doua parte a emisiunii de astăzi, indiferent de consecințe.

În momentul în care Marinescu va discuta despre ea, Alexandra își va ieși din minți și îl va înjura pe acesta. Ulterior, concurenta va arunca cu un pahar cu apă în Mariana, gest care îi va surprinde într-un mod neplăcut pe toți cei din casă.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din programul TV al postului Kanal D și este urmărită zilnic de o mulțime de persoane.

Dacă nu vrei să ratezi nicio ediție a emisiunii, acum o poți urmări și online. Puterea Dragostei este difuzată live video pe Kanal D și o poți urmări accesând  https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.   

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de joi, 10 decembrie –Prima parte- VIDEO. Aya, acuzată care are o relație în România

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Aya și Andrada, un nou conflict la Puterea Dragostei. Ce se va întâmpla între cele două concurente?

După ieșirea nervoasă a Alexandrei, Aya și Andrada vor ajunge să poarte o discuție aprinsă în emisiune. Se pare că ambele concurente aveau anumite așteptări una de la cealaltă, astfel că se vor declara dezamăgite una de alta.

Reacția violentă a Alexandrei va fi analizată de prezentatoarea emisiunii, Cristina Mihaela.  Aceasta va încerca să afle dacă nu cumva Mariana a vrut să o provoace pe Alexandra să reacționeze în acest fel, având în vedere că

ea are deja 2 cartonașe galbene. Mariana va explica de ce i-a oferit Alexandrei un pahar cu apă în care a adăugat puțin zahăr.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de miercuri, 9 decembrie –A doua parte- VIDEO. Andrada, prima reacție după ce a spart ușa: „Eu nu sunt la pușcărie aici!”

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.