Live Stream Online Puterea dragostei - Editia de joi, 10 septembrie - Prima parte - Un nou cuplu, dar si un nou razboi. Se joaca tare pe frontul iubirii - VIDEO

Autor: Luiza Stama
Actualizat: 10 sep 2020, 08:00

La Puterea dragostei lucrurile sunt departe de a se fi linistit. Vezi Live Video Online ce se intampla in casa dragostei.

Vezi Online Video emisiunea Puterea dragostei Live pe Kanal D

Dupa ce Akebono a declarat ca este intr-o relatie cu Aya, au inceput alte sicane. Alexandra ii spune concurentului ca ea vede ca Aya nu este sincera si ca fata este pe interes.

Mona vrea sa plece de la Puterea dragostei si spune ca nu se vede in stare sa-si fac o alta relatie in casa.

Colegele de competitie o sfatuiesc sa ramana si sa incercesa isi indrepte atentia catre un alt baiat.

Cristian este mai pornit ca niciodata impotriva Alexandrei. O amenita cu distrugerea, insa concurenta ramane impasibila la vorbele lui Cristian.

Daca vrei sa vezi emisiunea Puterea dragostei, dar nu esti in fata televizorului, trebuie sa stii ca poti face acest lucru si pe telefon, laptop sau tableta.

Cel mai iubit show matrimonial este transmis și online, live pe Kanal D, iar tot ceea ce trebuie să faci este să accesand pagina de LIVE STREAM.

Ce arme are Cristian in razboiul lui cu Alexandra

Concurentul ii arunca jigniri Alexandrei, insa cand isi da seama atacul nu functioneaza, ameninta cu materiale si informatii pe care le detine si le va face publice.

Cu ce o are Cristian la mana pe Alexandra?

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Discutiile in contradictoiu dintre fete si baieti incing din nou spiritele la Puterea dragostei, iar Akebono are din nou o reactie violenta.

Pana unde se va ajunge?

Inca o data, casa dragostei este distrusa: bataie cu de toate

Mai in gluma, mai in serios, fetele si baietii au ajus sa distruga din nou casa dragostei si s-au batut cu tot ce au avut la indemana: oua, detergent, apa, mancare, frisca. Partea buna e ca o astfel de "bataie" face ca cei de la Puterea dragostei sa se mai destinda si poate chiar sa se mai apropie.

Se anunta un episod iesit din comun, iar noi avem primele imagini pentru voi, fanii Kanal D. Cum decurg lucrurile si ce se intampla joi, la Puterea dragostei, pe Kanal D, sau online, accesand pagina oficiala de LIVE STREAM.

Citeste si: Live Stream Online Puterea dragostei- Editia de miercuri, 9 septembrie- Prima parte- Situatie socanta, fara precedent! Akebono pierde controlul- VIDEO

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- editia de marti, 8 septembrie- Partea a doua- Cristi si Nicos, fata in fata! Adevarul socant!- VIDEO

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.