Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 11 martie 2021 – Prima parte - Cristian Comănici detonează bomba: "M-am pupat cu Mariana"

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 11 mar 2021, 08:00
Mariana și Cristian Comănici
Sursa: captura video Kanal D

Emisiunea de joi, 11 martie 2021 se anunță incendiară. Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online, pe site-ul Kanal D.

Cristian Comănici va face o declarație-bombă despre el și Mariana. "M-am pupat cu Mariana după favoriți", spune Comănici, iar Mariana va răspunde râzând: "Taci, măi!".

Mariana și Cristian Comănici au o istorie împreună. Mariana este fata pe care Comănici și-a dorit-o încă de când a început sezonul 3 de la Puterea Dragostei și pentru care a revenit în competiție.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Comănici și Mariana nu au format încă un cuplu la Puterea Dragostei, deși fratele Biancăi a tot încercat să fie cu frumoasa moldoveancă.

Atunci când a reintrat în competiție pentru ea, Mariana i-a spus că prioritatea ei e Rareș, însă nici cu acesta ea nu a format un cuplu. Rareș, între timp, a părăsit competiția.

Mai mulți concurenți au acuzat-o pe Mariana că nu e interesată cu adevărat de niciun concurent.

De partea cealaltă, Cristian Comănici este în continuare singur, deși au apărut la TV o imagine cu el sărutându-se cu o frumoasă americancă.

Punct final pentru Maria și Cristian Marinescu!

Cristian Marinescu a decis să nu o mai bage deloc în seamă pe fosta lui iubită, Maria.

"Îi dau ignore, orice ar face", spune Cristian Marinescu.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Marinescu se va contra și cu Alexandra Cărare, cu care o relație proastă de multă vreme.

Cei doi au fost prieteni, Alexandra chiar și-a dorit ca Marinescu să reintre, la un moment dat, în casă, iar acesta a reintrat.

Tensiunile au apărut ulterior între ei, la ceva vreme de la despărțirea Alexandrei de Nicos. De altfel, și Nicos a fost prieten cu Marinescu, după care s-a certat foarte tare cu acesta și au rupt orice relație. 

Alexandra Cărare este de părere că Marinescu își caută acum un rival și e disperat să intre în conflict pentru a-i lua din nou locul lui Cristian Comănici ca lider al casei

băieților.

Mai mulți concurenți l-au acuzat în acest sezon pe Cristian Marinescu de faptul că e interesat doar de premiu, și nu de fetele din casă. Marinescu e la a treia relație eșuată în casă, însă concurenții sunt de părere că niciuna dintre relații nu a contat pentru el.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV al postului de televiziune Kanal D  și poate fi urmărită de luni până duminică.

În timpul săptămânii este difuzată de la 11:00 și 17:00 pe Kanal D, iar în weekend de la 16:00 și ulterior 19:00. Dacă vrei să urmărești emisiunea Live Video Online tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de miercuri, 10 martie 2021 – A doua parte- VIDEO. Andrada, scandal cu Cazi: "Dormi toată ziua și te bagi pentru ăsta"

 


Episodul 22 al serialului turcesc „Tablou de familie” este difuzat la Kanal D vineri, 26 iulie 2024. Serialul mai poate fi urmări și online, live pe kanald.ro.