Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 12 noiembrie - A doua parte - VIDEO. Cristian Comănici suferă din pricina Marianei!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 12 nov 2020, 15:19
Mariana și Cristian Comănici
Sursa: captura video Kanal D

Partea a doua a ediției din 12 noiembrie a emisiunii Puterea dragostei începe la ora 17:00. Urmărește emisiunea Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.

Cristian Comănici suferă foarte tare după Mariana. Imaginile din partea a doua a emisiunii de astăzi Puterea dragostei îl arată foarte trist pe fratele Biancăi Comănici, parcă și cu lacrimi în ochi.

"În momentul de față nici măcar nu mai sper. Până acum trăiam cu senzația că speranța moare ultima", spune, descumpănit, Cristian Comănici.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Cristian Comănici a reintrat în casa Puterea dragostei  cu gândul de a forma un cuplu cu Mariana. Fratele Biancăi Comănici anunțase de dinainte că e îndrăgostit de ea, dar până la ieșirea lui din casă nu fuseseră împreună.

Cristian Comănici a venit cu un buchet de flori pentru Mariana când a reintrat în casă și i-a făcut o declarație superbă. 

"Nu sunt trandafiri pentru că vreau să fiu trandafirul tău", i-a spus Cristian Comănici celei de care e îndrăgostit.

Ulterior fratele Biancăi avea să afle vestea-șoc, că el nu este prioritatea Marianei, chiar de la aceasta.

"În momentul de față îl cunosc pe Rareș", i-a spus Mariana.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Îți place Alexandru!"

George îi spune Adrianei că el crede că ea e îndrăgostită de Alex Moroșanu, care tocmai s-a despărțit de Andrada.

"Tot ce faci tu, zâmbetul tău, cum îl privești mă duce cu gândul că îl placi", e de părere George.

Tot în emisiunea de astăzi, în a doua parte, Romina plânge după ce George îi spune că nu vede contribuția ei în acest show.

Puteți urmări a doua parte a emisiunii Puterea Dragostei de azi și online, live pe Kanal D. Pentru a face acest lucru trebuie doar să accesați, de la ora 17:00,  https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, laptop sau de pe telefonul mobil. 

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.