Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 15 aprilie 2021 - A doua parte - VIDEO. Scandal între Alexandra Cărare și Codruț: "Ieși!"

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 15 apr 2021, 15:10
Alexandra Cărare și Codruț
Sursa: captura video Kanal D

Partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei din 15 aprilie este incendiară. Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.

Alexandra Cărare și Codruț vor avea un scandal în partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei de astăzi.

Cei doi îndrăgostiți nu au avut probleme atunci când Alexandra a recunoscut că, în Dominicană, Cristian Marinescu s-a dat la ea, însă problemele au apărut între ei după ce Maria a detonat bomba.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

"O să fiu cu Codruț", i-a promis Maria Alexandrei Cărare.

"Ia-l", a replicat ea, dar ulterior a explodat la adresa iubitului ei.

Alexandra și Codruț vor avea un scandal uriaș pe care îl veți vedea în partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei de astăzi.

"Trebuie să mă susții cu orice preț", îi spune Codruț Alexandrei. "Ieși!", îi transmite ea.

Se vor certa și Radu și fosta lui iubită.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Se despart din nou Alexandra și Codruț?

Alexandra Cărare și Codruț s-au mai despărțit și s-au împăcat, și nu o dată.

Cei doi par să aibă sentimente unul pentru celălalt.

Alexandra Cărare a mai avut în casa Puterea Dragostei, pe Nicos. Lucrurile începuseră frumos între ei, cu Nicos luându-i chiar un inel Alexandrei.

Relația a durat puțin, Nicos a acuzat că a fost folosit, apoi au început să se certe foarte tare.

Nicos s-a luat de calitatea de mamă a Alexandrei. Totodată, el o acuza pe Alexandra că avea o relație în afara casei.

"Am fost contactat de fostul iubit al Alexandrei, acum două trei zile s-au despărțit.(...) M-am întâlnit cu respectivul, nu am o prietenie cu el, nu mi-a dat să mănânc, nu îi dau să mănânce, i-am filmat telefonul în timp ce naviga el de pe telefonul lui, a intrat în bara de căutare de la Facebook, a băgat numele Alexandrei, se vede clar, eu am filmare de 15 minute,  se vede clar că este

profilul ei, pagina ei, urmăritorii pe care îi are Alexandra și a dat direct pe butonul de mesagerie. A scrollat, așa încet, toată conversația lor, d-aia a și durat 15 minute, astfel încât în momentul în care vreau să evidențiez eu ceva din această filmare să pun pauză, să se vadă clar", susținea Nicos.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din   programul TV   al postului Kanal D și este difuzată de luni până vineri la 11:00 și apoi 17:00 și în weekend, de la 16:00 și apoi 19:00.

Dacă vrei să urmărești emisiunea Live Video Online, tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi adresa   https://www.kanald.ro/live.html   de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil atunci când reality-show-ul este difuzat la TV, la Kanal D.

Citeste si: Alexandra, acuzatii socante! "Ii este scarba sa-l pupe! Mariana il pupa doar pe Codrut!" Aflati cum va reactiona Comanici, miercuri, 14 aprilie, intr-o editie incendiara Puterea dragostei, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.