Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 15 iulie 2021 – A doua parte - VIDEO. Maria, declarație uluitoare: "Codruț s-a uitat la sora Alexandrei"!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 15 iul 2021, 15:29
Maria, declarația care aruncă în aer casa Puterea Dragostei!
Sursa: captura video Kanal D

Partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei din 15 iulie 2021 este extrem de interesantă. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.

Maria face o declarație uluitoare despre cuplul Alexandra-Codruț. "Când s-a uitat Codruț la... lu soră-sa (n.r.: sora Alexandrei, Adriana) n-a fost nicio problemă", spune Maria.

"Ce te... pe tine grija la cine se uită Codruț" este reacția Alexandrei Cărare.

Alexandra și Maria au un război de ceva vreme la Puterea Dragostei. La un moment dat Maria i-a spus Alexandrei că i-l va lua pe Codruț.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

"Eu când ți-am zis că voi aveți cuplu în 3... acum e în 4", spune și Alexandra legat de Andrei, Aya, Maria și Marinescu. Andrei e foarte supărat din acest punct de vedere și părăsește platoul Puterea Dragostei.

Cuplurile Aya-Andrei, Maria-Marinescu și Alexandra-Codruț au ținut capul de afiș al sezonului 3 de la Puterea Dragostei.

Toate cele 3 cupluri au fost protagonistele unor despărțiri și împăcări nenumărate.

Telespectatorii urmăresc intens atât scandalurile dintre cele 3 cupluri, cât și dacă la sfârșitul sezonului 3 de la Puterea Dragostei  Maria va fi cu Marinescu, Alexandra va rămâne cu Codruț sau Aya cu Andrei.

Recent, Aya și Andrei s-au despărțit, însă toată lumea este convinsă că se vor împăca din nou.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Motivul despărțirii Bernei de Philip! A tras-o de păr în Centrul Vechi: ”Am vrut să cer ordin de protecție!”

Aya, cuplu cu Marinescu!

Aya a fost o perioadă scurtă cu Cristian Marinescu, aceasta putând fi explicația pentru declarația Alexandrei Cărare, care susține că avem de a face cu o relație în 4.

Aya mărturisea că s-ar fi împăcat cu Marinescu dacă, între timp, nu ar fi format un cuplu cu Andrei. Mai mult, Aya o încuraja pe prietena ei, Mariana, să se cupleze cu Marinescu.

Marinescu a spus că Aya îi dă mesaje în care îi transmite că ar fi vrut să fie el în locul lui Andrei. 

Cristian Marinescu a fost, în afară de Aya, cu Andreea și cu Maria. Andreea l-a acuzat că a profitat de ea.

Marinescu a încercat să o cucerească, atunci când se aflau împreună în Republica Dominicană, și pe Alexandra Cărare.

Ea nu a cedat avansurilor lui, fiind într-un cuplu cu Codruț. Fără nicio jenă Marinescu spunea în emisiune, în timp ce se afla cu Alexandra în Dominicană, că își dorește să fie cu impulsiva concurentă din sezonul 3.

Anterior, el se dădea și la Adriana, ba chiar încerca să o convingă pe Alexandra să îi pună o vorbă bună la sora ei.

Urmărește emisiunea Puterea Dragostei, care face parte din  programul TV  al postului Kanal D, atât la TV, cât și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro. Dacă vrei să o vezi online tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, smartphone sau laptop.

Citeste si: Mariana, dezvaluire incredibila despre Andrei! "Femeia care ai cerut-o in casatorie chiar aici in Istanbul" Aflati cum va reactiona Aya si ce se va intampla, joi, 15 iulie, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.