Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 15 octombrie - Prima parte - VIDEO. Marinescu, amenințări la adresa lui Cristian Comănici: "Dacă ar ști lumea ce faci tu cu premiul de favorit..."

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 15 oct 2020, 08:00
Marinescu și Cristian Comănici, ceartă la Puterea Dragostei
Sursa: Captură KANAL D

Marinescu și Cristian Comănici, din nou în mijlocul unei discuții aprinse în prima parte a emisiunii Puterea Dragostei. Urmărește Puterea dragostei Live Video Online pe kanald.ro.

Principalele conflicte din casa Puterea Dragostei pornesc din cauza lui Marinescu. Concurentul de la Puterea Dragostei îi atacă pe ceilalți băieți din casă, dar și pe pe fete, ceea ce duce la apariția certurilor zilnice. Ce se va întâmpla în prima parte a emisiunii de astăzi?

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Marinescu îi va atrage atenția lui Cristian Comănici că nu pune prea mare preț pe cei din jurul său și că preferă ca atunci când este favoritul săptămânii să aleagă banii, fără să

îi pese de concurenții eliminați. Mai mult decât atât, Marinescu îl va amenința pe Cristian Comănici că ar putea dezvălui ce face acesta cu premiul, moment în care George va interveni pentru a-l pune la punct de Marinescu.

Tot în prima parte a emisiunii, Andrada și Alexandru vor continua să se certe, semn că nu au reușit să ajungă la un numitor comun în ceea ce privește relația lor de cuplu.

Andrada îi va reproșa lui Alexandru că nu ține cont de părerile ei, acesta fiind motivul pentru care și ea se comportă mai rece cu el.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dacă vrei să vezi ediția de astăzi a emisiunii Puterea Dragostei și nu ești în fața televizorului, atunci trebuie să știi că poți face asta de pe tabletă, telefonul mobil sau laptop. Emisiunea Puterea Dragostei este disponibilă și online, live pe Kanal D, la adresa https://www.kanald.ro/live.html.  

Andreea, ținta criticilor la Puterea Dragostei. Concurenta este acuzată că se victimizează

Dacă în casa băieților Marinescu este concurentul criticat de toată lumea, în casa fetelor, Andreea este cea care nu a reușit să se integreze.

Ea este tot timpul pusă la zid de cei din jur, iar în ediția de astăzi a emisiunii Puterea Dragostei, Cristian Comănici nu va ezita să îi ceară să plece din competiție, având în vedere că nu poate suporta tensiunile. 

Nici în tabăra fetelor Andreea nu își poate găsi locul, iar astăzi, concurenta se va certa și cu Alexandra, ajungând să părăsească platoul emisiunii.