Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 17 decembrie–A doua parte- VIDEO. Alexandra, în război cu băieții din casa iubirii

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 17 dec 2020, 15:00

Partea a doua a ediției din 15 decembrie a emisiunii "Puterea dragostei" începe la ora 17:00. Urmărește emisiunea Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.

Se încing spiritele la Puterea Dragostei, iar lucrurile vor fi pe punctul de a scăpa de sub control.  Ediția de astăzi se anunță a fi plină de suspans și intrigi. 

Vezi Online Video ediția de joi, 17 decembrie a emisiunii Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV  al postului Kanal D și este urmărită zilnic de o mulțime de persoane.

Dacă nu vrei să ratezi nicio ediție a emisiunii, acum o poți urmări și online. Puterea Dragostei este difuzată live video pe Kanal D și o poți urmări accesând  https://www.kanald.ro/live.html   de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.  

În a doua partea a emisiunii Puterea Dragostei, telespectatorii vor putea asista la o nouă ieșire nervoasă a concuențior. Nu trece nicio zi fără ca fetele și băieții din casa Puterea Dragostei să nu intre în conflict.

Editia Puterea Dragostei din 17 decembrie

Saptamana continua in acelasi registru in casa Puterea dragostei , cu multe tensiuni si certuri. Concurenții aproape că nu se mai pot stăpâni atunci când sunt implicați în anumite conflicte, motiv pentru care, în ultima perioadă, certurile au fost la ordinea zilei.

Unii concurenți intră mai tot timpul în conflict, iar în fruntea listei se află Marinescu și Alexandra.

Aproape că nu există zi fără ca cei doi să nu se certe și să își spună cuvinte grele.

Aya și Maria și-au aruncat vorbe grele.  ”Copacul ăsta are mai mult sens în casa asta decât tine, îmi pare rău.”  i-a spus Maria.  

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Marinescu i-a luat apărarea Mariei:  ”Maria așa cum e ea, mai sărită de pe fix, vezi că e o fată inteligentă și o fată care are vorbele la ea.”

Citeste si: Bomba! Jador a cerut in casatorie o semifinalista "Bravo, ai stil! Celebrities" Incredibil ce conditie i-a pus s-o ia de nevasta

Cristian și Alexandra și-au adus și ei reproșuri.

Băieții par să-i fi pus gând rău Alexandrei, fapt observat și de moderatoarea Cristina Dorobanțu:  ”Ce urmăresc băieții?”

”Ce urmăresc? Ceea ce a spus Cristian, să mă vadă afară din casă. Dar s-ar putea să nu i se îndeplinească dorința.”  a răspuns Alexandra.

”Eu vreau să-ți atingi obiectivul, să-ți găsești iubitul ăla pe care ți l-ai dorit mereu, să-ți iei băgăjelul, cei 20 de mii de euro pe care i-ai strâns, că oricum nu stai până în finală, și să te duci acasă.” 

a spus Cristian.

Show-ul de la Kanal D prezentat de Cristina Mihaela Dorobanțu le va aduce fanilor mai multe surprize în această editie și rămâne de văzut cum și dacă se vor rezolva conflictele dintre participanți.

Indragita emisiunea Puterea dragostei poate fi urmarita si online, pe site-ul kanald.ro, accesand  pagina oficiala de LIVE STREAM.