Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 17 iunie 2021 – A doua parte - VIDEO. E totul gata între Maria și Cristian Marinescu!

Autor: Andrei Ionescu
Maria și Cristian Marinescu
Sursa: captura video Kanal D

Maria anunță că e totul gata între ea și Cristian Marinescu. Urmăriți emisiunea și Live Video Online, pe kanald.ro.

Maria și Cristian Marinescu s-au despărțit definitiv. Maria reiterează că nu mai vrea nimic cu Marinescu, spune că se simte batjocorită de acesta și că pe el nu interesează decât să fie printre favoriți.

Recent, Marinescu nu a mai fost printre favoriți. S-a discutat în emisiune că Marinescu i-ar reproșa Mariei că din cauza ei nu a mai fost printre favoriți.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Cel mai recent favoritul băieților a fost Alex Stoica, deși el nu a luat premiul săptămânal, de 1.500 de euro, dar și Cristian Comănici, rivalul lui Marinescu, i-a luat în ultima față lui "Casanova de la sezonul 3", lucru care, cu siguranță, îl deranjează pe acesta.

Maria și Marinescu au apărut foarte des în prim-plan după această discuție.

Comănici susținea, cu ceva vreme în urmă, că Maria și Cristian Marinescu discută dinainte ce să facă în emisiune, că se despart și se împacă doar pentru a fi în atenția publicului.

Maria a plâns, recent, din nou în emisiune pentru Cristian Marinescu.

O nouă bătaie între fete!

Fetele își pierd din nou cumpătul și se iau la bătaie!

Se intervine, pentru ca acestea să nu fie protagonistele unui conflict fizic. Atât concurentele, cât și staff-ul intervin în acest conflict. Se aruncă înainte pernele, dar fetele vor să se și bată, lucru care, din fericire, nu se întâmplă.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Fetele sunt foarte nervoase în acest sezon, disputele fizice dintre ele părând să fie chiar mai dese decât cele dintre băieți.

Numai Alexandra Cărare a sărit la bătaie în câteva rânduri. Iubita lui Codruț l-a lovit, la un moment dat, inclusiv pe Akebono, gestul putând fi explicat prin faptul că acesta a provocat-o, răsturnându-i pe haine o oală plină cu sarmale.

Alexandra Cărare a vrut să o bată și pe Aya, în două rânduri, însă nu s-a ajuns la conflict fizic, iar cele două rivale par să fi ajuns la un consens.

Aya are acum un conflict cu Maria.

Puterea Dragostei revine la ora 17:00! Urmăriți a doua parte a emisiunii din 17 iunie atât la TV, la postul Kanal D, cât și Live Video Online, accesând pagina de Live Stream a site-ului nostru.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de joi, 17 iunie 2021 – Prima parte- VIDEO. O nouă bătaie în emisiune!

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.