Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 17 iunie 2021 – Prima parte - VIDEO. O nouă bătaie în emisiune!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 17 iun 2021, 08:00
Bătaie între fete la Puterea Dragostei
Sursa: captura video Kanal D

Fetele se iau la bătaie în ediția de joi, 17 iunie a reality-show-ului Puterea Dragostei. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe kanald.ro.

Fetele își pierd din nou cumpătul și sar la bătaie. Se lovesc cu perne și sunt aproape și de violență fizică, dar concurenții și staff-ul intervin.

Și băieții se ceartă, dar nu se ajunge la violență fizică.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Vor fi atât jocuri între concurenți, cât și dispute, atât verbale, precum și fizice, cea între fete.

Și Codruț și Alex Stoica se ceartă, dar nu se ajunge la bătaie.

Maria și Cristian Marinescu, ce s-au despărțit din nou, sunt din nou în centrul atenției.

Maria reiterează că nu mai vrea să mai fie vreodată cu Cristian Marinescu.

Maria anunță despărțirea definitivă de Marinescu!

Maria acuză că Marinescu și-a bătut joc de ea și susține că nu se va mai împăca niciodată cu el.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Te interesează doar de favoriți", îl acuza ieri Maria pe Marinescu. 

Cei doi au fost implicați în acest sezon în mai multe certuri, în împăcări și despărțiri, iar concurenții chiar au emis ipoteza unei posibile înțelegeri între cei doi în legătură cu ce

fac și ce spun în emisiune.

Unul dintre cei care au susținut că despărțirile și împăcările lor fac parte din strategia de cucerire a publicului este Cristian Marinescu.

Recent, Marinescu și vechiul său rival, Comănici s-au mai contrat o dată, Marinescu spunând despre rivalul lui că "nu are suflet".

Marinescu și Comănici sunt într-un conflict încă de la începutul sezonului 3.

Cei doi se ceartă de când Nicos era în competiție și, având în vedere că atunci era prieten cu Marinescu, îi ținea partea acestuia. Nicos a părăsit competiția, ulterior s-a întors, iar la întoarcere nu mai era prieten cu Marinescu. Cei doi s-au certat chiar de la revenirea lui Nicos în show. În cele din urmă Nicos a părăsit casa definitiv, alături de Meda, care venise pentru el.

Emisiunea Puterea Dragostei poate fi urmărită de luni până duminică la Kanal D, ea făcând parte din programul TV al postului. O puteți urmări și Live Video Online, accesând https://www.kanald.ro/live.html de pe smartphone, tabletă sau laptop.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de miercuri, 16 iunie 2021 – A doua parte- VIDEO. Maria, în lacrimi pentru Marinescu: "Te interesează doar de favoriți!"

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.