Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 17 septembrie - Prima parte - VIDEO. Andra Voloș, din nou în casa Puterea Dragostei. Cu cine a dansat?

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 17 sep 2020, 08:00
Momentul în care Andra Voloș a intrat în casa Puterea Dragostei
Sursa: Captură KANAL D

Surpriză de proporții pentru concurenții de la Puterea Dragostei. Andra Voloș se întoarce în emisiune și va face furori printre băieți. Urmărește prima parte a emisiunii Puterea dragostei Live Video Online pe kanald.ro.

După ce în ediția de ieri Nicos și Alexandra s-au atacat din nou, conflictul dintre cei doi va continua și astăzi. Niciunul dintre ei nu pare dispus să renunțe, astfel că lupta devine din ce în ce mai strânsă între cei doi.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

În ediția de astăzi a emisiunii Puterea Dragostei, Nicos îi va reproșa din nou Alexandrei că nu îi pasă de copilul ei și că nu este o mamă bună, așa cum aceasta încearcă să pară.

Concurentul îi va spune Alexandrei că nu este normal ca o femeie care își iubește copilul să nu se fotografieze alături de el.

Sora Alexandrei nu se va mai putea stăpâni și va interveni în disputa celor doi, acuzându-l pe Nicos că joacă murdar și că se folosește de copilul Alexandrei pentru a-i face acesteia rău, având în vedere că subiectul este unul sensibil pentru concurenta de la Puterea Dragostei.

Citeste si: Cu cine s-a împrietenit Andra Voloș la Puterea Dragostei? S-au fotografiat împreună și au postat imaginea pe internet: "Te pup!"

Urmărește emisiunea Puterea dragostei și online, live pe Kanal D, accesând https://www.kanald.ro/live.html.  Nu mai este nevoie să fii în fața televizorului pentru a-ți urmări preferații, ci poți face acest lucru și de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Andra Voloș intră în casa Puterea Dragostei. Pe cine invită la dans?

Dacă în trecut a plecat de la Puterea Dragostei alături de Bogdan Mocanu, acum, Andra Voloș se va întoarce din nou în platoul emisiunii, locul unde a trăit o mulțime de momente frumoase.

Băieții vor fi fascinați de frumusețea ei. 

Andra Voloș îi va lua pe toți prin surprindere în momentul în care îl va invita la dans pe George, totul sub privirile atente ale Monei, fosta lui iubită.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de miercuri, 16 septembrie- Prima parte- VIDEO. George, acuzații grave la adresa Monei: "Își dorește un bărbat potent financiar pe care nu îl găsește aici"

Mai mult, fosta concurentă de la Puterea Dragostei va dansa și cu Cristian Comănici și rămâne de văzut dacă va decide să rămână în competiție sau dacă se va întoarce acasă, în România.

Citeste si: Câți bani câștigă concurenții de la Puterea Dragostei din postările pe Instagram