Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 18 februarie 2021–Prima parte- VIDEO. Alexandra, ultimatul pentru Codrut!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 feb 2021, 12:55

O noua zi marcata de tensiuni in casa Puterea Dragostei. Urmariti ediția de joi, 18 februarie 2021, a emisiunii Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.

Dupa ziua de miercuri ce adus multe momente tensioante si ieșirile nervoase in casa Puterea Dragostei, cand unii concurenti au fost la un pas de a se lua la bataie, incepe o noua zi la fel de agitata si marcata de evenimente neplacute generate de gelozii, invidii si orgolii multe prea mari. Ce urmează în prima parte a emisiunii Puterea Dragostei, ediția de joi, 18 februarie 2021?

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Pe zi ce trece, concurenții din sezonul 3 al emisiunii Puterea Dragostei par să refuze sa ajunga la pace deplina si să renunțe la orgoliu, astfel că în fiecare zi apar certuri si discutii aprinse, multe dintre ele din motive care nu au nicio legătură cu scopul lor in cadrul competiției, acela de a-si cauta jumatatea.

De multe ori concurentii de la Puterea dragostei au ajuns in pragul scene de violență fizica, uitand că sunt filmați și au folosit un limbaj neadecvat, astfel că a fost nevoie de intervenția staff-ului pentru ca spiritele sa se calmeze.

Show-ul matrimonial Puterea Dragostei face parte din programul TV al postului Kanal D și este difuzat zilnic. În timpul săptămânii, emisiunea este difuzată de la 11:00 și de la 17:00, iar în weekend, de la 16:00 și de la 19:00.

Cel mai îndrăgit show matrimonial din România poate fi urmărit la tv, dar și online, live video pe site-ul Kanal D, accesând  pagina oficial de LIVE STREAM de pe tabletă, telefonul mobil sau laptop. 

Alexandra cedeaza nervos si ii da un ultimatul lui Codrut! "Daca faci asta, jur ca nu mai ai ce discuta cu mine!"

In prima parte a editiei de joi, a emisiunii Puterea Dragostei, Aya il ataca pe Andrei, cel mai nou concurent intrat in casa baietilor.

Aceasta pare ca ar vrea sa il tachineze pe Andrei pentru a-i atrage atentia lui Marinescu.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tot in editia de joi, Alexandra isi iese din fire din nou, dupa ce Codrut recurge la un gest neasteptat sub influenta lui Comanici. Tanara ii lanseaza iubitului ei un ultimatul, amenintandu-l ca va pune capat definitiv relatiei lor daca va face ceea ce si-a propus alaturi de Comanici.
"Deci daca faci asta, jur ca nu mai ai ce discuta cu mine! Si te blochez peste tot!",

ii spune raspicat Alexandra lui Codrut.

Pe de alta parte, concurentii incearca sa inceteze cu certurile si recurg la joaca si glume. Insa joaca acestora se va rasfrange asupra decorului din platou si din culise. Nu este prima data cand concurentii demoleaza tot ceea ce prin in cale doar de dragul amuzamentului.

Se va lasa cu pedepse din partea Cristinei Mihaela? Aflati ce se va intampla intr-o noua editie incendiara Puterea dragostei, joi, 18 februarie, de la ora 11:00 si la 17:00, la Kanal D!

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.