Live Stream Online Puterea dragostei - Ediția de joi, 20 august - VIDEO

Autor: Bogdan Stanescu
Actualizat: 30 ian 2021, 06:05
Akebono a devastat platoul Puterea dragostei in editia de ieri

O noua editie Puterea dragostei, cea din 20 august, de la Kanal D se anunta incendiara. Avem parte de o disputa intre fostii iubiti Alexandra si Nicos. Urmariti disputa Live Video Online pe Kanal D incepand cu ora 11:00.

In afara de disputa dintre Alexandra si Nicos, sora Adrianei va mai fi implicata intr-un conflict de proportii, cu Akebono, care in ultimul timp e extrem de nervos la Puterea dragostei.

Akebono a avut o criza de nervi si ieri, in editia din 19 august a show-ului Puterea dragostei de la Kanal D, cand a devastat platoul emisiunii, aruncand cu toate obiectele care i-au iesit in cale.

Vezi Online Video emisiunea Puterea dragostei Live pe Kanal D

Vom asista in editia din 20 august Puterea dragostei de la Kanal D si la o rasturnare incredibila de situatie in privinta lui Cristian Comanici si Akebono.

Dupa ce s-au certat foarte tare in emisiunea de ieri, iar Akebono a sarit sa il bata pe Cristian Comanici, cei doi nu numai ca s-au impacat, dar par acum chiar buni prieteni!

"Nu el m-a lovit, eu l-am lovit", spune Cristian Comanici despre conflictul cu Akebono, referindu-se la obiectul pe care si l-au aruncat unul altuia. O afirmatie ciudata, avand in vedere ca imaginile de ieri de la Puterea dragostei arata cum Cristian Comanici este cel lovit.

"Esti spalat pe creier" este acuzat Cristian Comanici in urma afirmatiei facute.

Alexandra si Akebono, scandal monstru la Puterea dragostei: "Du-te acasa"

In aceeasi editie incendiara Puterea dragostei din 20 august vom asista si la o cearta monstru intre Alexandra, deja implicata in numeroase conflicte in show, si Akebono, si el implicat in multe scandaluri.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Du-te acasa, stai degeaba aici", ii spune Akebono Alexandrei, acuzand-o ca a venit doar pentru publicitate si ca nu isi cauta iubirea. Subiectul a mai fost dezbatut, prezenta Alexandrei la "In cautarea adevarului" de la Kanal D fiind folosita de concurenti drept argument pentru aceasta afirmatie.

Alexandra este extrem de nervoasa si ea si chiar se indreapta spre Akebono pentru a-i cere explicatii.

Surorile Adriana si Alexandra au tot fost implicate in scandaluri in acest inceput de sezon 3 Puterea dragostei de la Kanal D.

Paul a sarutat-o pe Adriana ca imediat sa spuna ca regreta acest lucru din pricina trecutului acesteia, ceea ce a facut-o pe Alexandra sa izbucneasca! "Esti un nesimtit", i-a strigat ea lui Paul. Ambele fete l-au acuzat ca e fals, el afirmand in trecut ca nu il intereseaza ce s-a petrecut anterior cu Adriana.

Alexandra a tot fost in centrul controverselor, Adriana, sora ei sustinand-o, insa fiind mai putin vocala. Alexandra a format pentru o scurta perioada un cuplu cu Nicos, dar acum cei doi sunt in conflict, iar o noua mostra a certurilor dintre ei o puteti urmari in editia incendiara Puterea dragostei de astazi!

Alexandra il acuza pe Nicos ca minte in privinta sentimentelor pentru ea, intrucat el e atras de alte concurente!

 

Urmariti pe pagina  Kanal D de Live Stream  emisiunea Puterea dragostei, de la ora 11:00 si 17:00!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.