Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 20 mai 2021 - A doua parte - VIDEO. Final de poveste pentru Alexandra și Codruț!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 20 mai 2021, 15:03
Alexandra Cărare și Codruț
Sursa: captura video Kanal D

Partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei de astăzi este incendiară. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.

Alexandra și Codruț își spun unul altuia să își vadă fiecare de treaba lui, dând de înțeles că povestea lor de dragoste s-a sfârșit.

"Cu mine nu mai ai treabă, pa", spune Codruț.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Tensiunile dintre cei doi iubiți au început de câteva zile, iar acum au atins punctul culminant.

Alexandra și Codruț s-au mai despărțit în trecut și s-au împăcat, așa că sunt șanse bune să se împace și de această dată.

Alexandra nu a avut decât două relații în casa Puterea Dragostei. Prima a fost cu Nicos, care a durat foarte puțin. A început foarte frumos, însă s-a încheiat cu jigniri incalificabile de o parte și de alta.

În momentul în care Nicos a revenit în casă și a format un cuplu cu Meda, venită special pentru el, lucrurile s-au calmat între Alexandra și Nicos. Ea era deja cu Codruț atunci. Nu numai că nu s-au mai jignit, însă concurenții spuneau, la acea vreme, că Alexandra ar mai avea sentimente pentru Nicos. 

Chiar Nicos a încercat să clarifice acest lucru, dar Alexandra a negat vehement.

"Nu vreau să mă împac cu tine, nu mă interesează ce faci tu cu Meda", spunea atunci Alexandra. În cele din urmă Nicos și Meda au părăsit împreună casa Puterea Dragostei.

Ayda, o nouă criză de gelozie!

Ayda nu suportă să îl vadă pe fostul iubit, Radu, flirtând cu alte fete.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În momentul în care Radu încearcă să o cunoască pe noua concurentă, Adelina, Ayda răbufnește și plânge.

"Te dai la fata asta de față cu mine, chiar așa, ne batem joc?", spune Ayda, cu lacrimi în ochi.

"Stai, că nu înțeleg ce spune fata asta", îi răspunde Radu. "Nu te mai băga în viața mea!", îi transmite, vehement, Radu foste iubite.

Chiar dacă Ayda insistă că nu o interesează ce face Radu, de fiecare dată când acesta se apropie de o fată ea este geloasă.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV   al postului Kanal D   și este difuzată de luni până vineri de la 11:00 și 17:00, iar în weekend de la 16:00 și, mai apoi, 19:00.

Dacă doriți să urmăriți emisiunea Live Video Online, o puteți face accesând adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.

Citeste si: Bogdan Mocanu, schimbare radicală de look. Și-a vopsit părul, iar prietenii virtuali l-au criticat. Cum arată acum?

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.