Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 24 decembrie–A doua parte- VIDEO. Alexandra are un iubit în afara casei: "Îl aștept să vină"

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 24 dec 2020, 15:47

Partea a doua a ediției din 24 decembrie a emisiunii "Puterea dragostei" începe la ora 17:00. Urmărește emisiunea Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.

Saptamana continua in acelasi registru in casa Puterea dragostei,  cu multe tensiuni si certuri. Concurenții aproape că nu se mai pot stăpâni atunci când sunt implicați în anumite conflicte, motiv pentru care, în ultima perioadă, certurile au fost la ordinea zilei.

Vezi Online Video ediția de joi, 24 decembrie a emisiunii Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV  al postului Kanal D și este urmărită zilnic de o mulțime de persoane.

Dacă nu vrei să ratezi nicio ediție a emisiunii, acum o poți urmări și online. Puterea Dragostei este difuzată live video pe Kanal D și o poți urmări accesând  https://www.kanald.ro/live.html   de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.  

În a doua partea a emisiunii Puterea Dragostei, telespectatorii vor putea asista la o nouă ieșire nervoasă a concuențior. Nu trece nicio zi fără ca fetele și băieții din casa Puterea Dragostei să nu intre în conflict.

Editia Puterea Dragostei din 24 decembrie

În această săptămâna certurile au fost la ordinea zilei, concurenții aproape că nu se mai pot stăpâni atunci când sunt implicați în anumite conflicte.

Chiar daca a fost o săptămână extrem tensionată, cu foarte multe certuri și discuții aprinse, concurenții de la Puterea dragostei vor continua să își spună cuvinte grele și să se atace, iar ca de fiecare dată, Marinescu și Alexandra vor fi în centrul atenției.

Un nou conflict izbucneşte între Alexandra şi Mariana, chiar şi din izolare.

"Îţi e frică să nu îţi dau şi ţie virusul? Stai liniştită că pe tine nici virusul nu te prinde.", îi spune Mariana lui Alexandra 

Alexandra îi spune Marianei că a luat virsul după merit. Dumnezeu i-a dat după merit, însă Mariana îi dă replica şi îi spune că de ea nici virusul nu se prinde.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Nu îmi pare bine că ea a luat acest virus, dar nici rău nu îmi pare." 

spune Alexandra.

In editie de astazi, Marinescu, aflat in izolare, intervine prin videocall si lanseaza ca de obicei, tot felul de afirmatii mai mult sau mai putin jignitoare la adresa colegilor sai din casa Puterea dragostei. Mai intai, acesta poarta o discutie aprinsa cu Cristian Comanici, dupa care Alexandra a fost cea luata in vizor.

In cele din urma, Alexandra va dezvalui cateva detalii personale ce ii vor lasa masca pe toti.

Intrebata de catre Cristina Mihaela daca e adevarat ca are un iubit acasa, concurenta recunoaste totul.

  "Da! Îl aştept să vină", a răspuns Alexandra.

Citeste si: Jador a luat bătaie?! Incredibil cum a fost surprins artistul

Show-ul de la Kanal D prezentat de Cristina Mihaela Dorobanțu le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție și rămâne de văzut cum și dacă se vor rezolva conflictele dintre participanți.

Dacă vrei să vezi partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei, dar nu ești în fața televizorului, atunci trebuie să știi că poți face acest lucru și de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă. Emisiunea Puterea Dragostei este difuzată și online, live video pe Kanal D, accesând  https://www.kanald.ro/live.html.  

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.