Live Stream Online Puterea Dragostei - Editia de joi, 24 decembrie – Prima parte- VIDEO. Alexandra recunoaste ca are un iubit in afara emisiunii!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 dec 2020, 08:00

Ies la iveala detalii socante despre unii dintre concurentii din casa Puterea dragostei! Urmăreste emisiunea si Live Video Online pe kanald.ro.

Concurentii de la Puterea dragostei sunt tot mai recalcitranti si extrem de egoisti, declansand multe situatii conflictuale. Scenele de violentă fizică si verbală au fost la ordinea zilei, desi prezentatoarea emisiunii, Cristina Mihaela a incercat de multe ori sa ii avertizeze pentru a reveni la sentimente mai bune. Chiar si in prezent, cand unii dintre concurenti se afla in izolare din cauza coronavirusului, acestia vor interveni in emisiune, prin videocall si vor lansa atacuri asupra colegilor lor din platou.

Vezi Online Video emisiunea Puterea dragostei Live pe Kanal D

Atunci cand unii dintre concurenti de la Puterea dragostei simt că jignirile nu mai sunt suficiente pentru a-i ataca pe cei din jurul lor, acestia apeleaza la diverse amenintari.

Urmăreste emisiunea Puterea dragostei oriunde te-ai afla, accesând pagina oficiala de LIVE STREAM  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.

Emisiunea care face parte din programul TV al postului Kanal D este difuzată si online, live video pe Kanal D, astfel că nu trebuie să fii mereu în fata televizorului pentru a vedea fiecare editie.  

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Editia de miercuri, 23 decembrie – A doua parte- VIDEO. Alexandra face acuzatii grave la adresa colegelor sale!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Editia de miercuri, 23 decembrie – Prima parte- VIDEO. Codrut, dezvaluiri incredibile despre Daiana, noua concurenta!

Alexandra, dezvaluire neasteptata despre iubitul pe care il are in afara emisiunii!

In editia de ieri, Alexandra si Aya au continuat sa se certe aprig, ajungand din nou la un pas de a provoca un adevarat razboi in casa Puterea dragostei, spre disperarea celorlalte concurente.


Tot ieri, Rares a afirmat despre Daiana ca o cunoaste fara haine, fapt ce o infurie incredibil pe tanara care incearca sa explice tuturor ca nu este nimic adevarat din ceea ce s-a spus despre ea.
In editie de astazi, Marinescu, aflat in izolare, intervine prin videocall si lanseaza ca de obicei, tot felul de afirmatii mai mult sau mai putin jignitoare la adresa colegilor sai din casa Puterea dragostei.
Mai intai, acesta poarta o discutie aprinsa cu Cristian Comanici, dupa care Alexandra a fost cea luata in vizor.

In cele din urma, Alexandra va dezvalui cateva detalii personale ce ii vor lasa masca pe toti. Intrebata de catre Cristina Mihaela daca e adevarat ca are un iubit acasa, concurenta recunoaste totul. Aflati ce reactii se vor starni astazi, de le ora 11:00, la Kanal D:

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.