Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 24 septembrie - Prima parte. VIDEO Nicos, atac dur la Alexandra: "În ce condiții ți-ai lăsat copilul acasă?"

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 31 ian 2021, 16:30
Nicos o atacă din nou pe Alexandra unde o doare mai rău

Nicos lansează din nou un atac dur la fosta iubită, Alexandra, în emisiunea Puterea dragostei din 24 septembrie, de la Kanal D. Urmărește Puterea dragostei Live Video Online pe kanald.ro.

Nicos se leagă din nou de calitatea de mamă a Alexandrei.

"În loc să fie acasă cu copilul, e aici. În ce condiții ți-ai lăsat copilul acasă? O să chem Protecția Copilului, să vedem în ce condiții stă copilul", îi spune Nicos Alexandrei.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Alexandra îi răspunde lui Nicos că nu are dreptul să o judece. 

Nu e prima oară când, pentru a o jigni, Nicos o atacă pe Alexandra acolo unde o doare mai rău, spunând că aceasta nu este o mamă bună

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Nu ne face pe noi de boala Alexandra de doua luni in emisiune, lumea ii ia apararea ca, vezi Doamne, e mama si ea n-are o poza cu fii-sa pe net, un vlog ceva.

Si voi va duceti sus si va pupati cu ea! Ati facut o prostie mare, fata de mine", le spunea Nicos lui Cristian Comănici și Paul, care fuseseră în camera roșie cu Alexandra.

"Ma ataca unde ma doare mai rau, cu copilul. El nu stie ce sacrificii am facut eu cu copilul asta", le zicea, în camera roșie, Alexandra lui Cristian Comănici și Paul.

Alexandra și Nicos, conflict interminabil!

Alexandra și Nicos s-au cuplat la începutul sezonului 3 de la Puterea dragostei, însă la scurt timp distanță între ei a început un război care pare că nu se mai termină.

Nicos a acuzat-o pe Alexandra că l-a folosit pentru voturi și că și-a bătut joc de el. De partea cealaltă, Alexandra a spus despre Nicos că "e un om fără creier, un sifon, un 0 barat".

Urmărește Puterea Dragostei joi, 24 septembrie, de la ora 11:00 și de la ora 17:00, nu doar din fața televizorului, ci și de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă.

Emisiunea este difuzată și online, live pe Kanal D, doar accesând  https://www.kanald.ro/live.html.  

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.