Live Stream Online Puterea Dragostei - Editia de joi, 3 septembrie - A doua parte - VIDEO

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 sep 2020, 18:37
Puterea dragostei, 3 septembrie, a doua parte Foto(4)
Mona izbucneste in lacrimi!

Momentele tensionate continua in casa Puterea Dragostei si astazi! Vezi Live Video Online ce se va intampla intre concurenti pe site-ul oficial kanald.ro, de la ora 17:00.

Daca astazi, in prima parte a emisiunii, concurentii s-au impartit in doua tabere si s-au dezlantuit de orice inhibitii, incalcand regulile casei, in cea de-a doua parte a show-ului revin momentele tensionate intre concurenti. 

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

In casa" Puterea dragostei" s-a iscat un adevarat razboi intre fete si baieti. Totul a pornit ca o gluma, dar a degenerat, asa ca si-au distrus unii altora casele.

Baietii au daramat decorul platoului fara sa le pese de consecinte si se concentreaza doar pe distractie si glume. La un moment dat Andrada cade "victima" in casa baietilor, unde acestia o stropesc cu apa si cu sapun lichid.
Ca si in alte momente, platoul a avut si de aceasta data de suferit, cand concurentii de la Puterea dragostei sezonul 3 au gasit din nou  de cuviinta sa se distreze cu obiectele ce compun decorul emisiunii.
Acestia s-au luptat pe cheie initial, apoi si-au facut casele de nerecunoscut pana sa se apuce sa stranga si sa lase mobilierul asa cum era.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Mona, in lacrimi din cauza lui Cristian Comanici! Ce se va intampla?

Astazi, in partea a doua a emisiunii, Puterea dragostei, incepand cu ora 17:00, Mona si George reiau cearta care deja i-a consacrat, drept cel mai dificil cuplu din acest sezon.

Mona este extrem de suparata pe Cristian Comanici, acuzandu-l ca a spus despre relatia ei cu George ca a fost doar un experiment. In cele din urma, tanara izbucneste in lacrimi, demosntrand tuturor ca regreta despartirea de George. Afla astazi, de la ora 17:00, pana unde va ajunge conflictul acestora!

Daca doriti sa urmariti emisiunea Puterea Dragostei, dar nu sunteti in fata televizorului, puteti face acest lucru si de pe telefon, laptop sau tableta. Cel

mai iubit show matrimonial este transmis si astazi, 3 septembrie, de la ora 17:00 si online, live pe Kanal D, iar tot ceea ce trebuie sa faceti este sa accesati pagina oficiala de LIVE STREAM.