Live Stream Online Puterea Dragostei-Ediţia de joi, 31 decembrie-Prima parte- VIDEO. Alexandra își iese din minți!

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 31 dec 2020, 08:00

Se încing spiritele la Puterea Dragostei, iar lucrurile vor fi pe punctul de a scăpa de sub control. Urmărește emisiunea și Live Video Online pe kanald.ro.

Prima parte a ediției din 31 decembrie a emisiunii Puterea dragostei începe la ora 11:00. Urmărește emisiunea Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.

Vezi Online Video ediția de joi, 31 decembrie a emisiunii Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV  al postului Kanal D și este urmărită zilnic de o mulțime de persoane.

Dacă nu vrei să ratezi nicio ediție a emisiunii, acum o poți urmări și online. Puterea Dragostei este difuzată live video pe Kanal D și o poți urmări accesând  https://www.kanald.ro/live.html   de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.  

În prima parte a emisiunii Puterea Dragostei, telespectatorii vor putea asista la o nouă ieșire nervoasă a concurenților. Nu trece nicio zi fără ca fetele și băieții din casa Puterea Dragostei să nu intre în conflict.

Editia Puterea Dragostei din 31 decembrie

O nouă zi, mai multe scandaluri în casa Puterea Dragostei. Se pare că Alexandra are parte de o nouă ceartă cu unul dintre concurenți. De la ce a pornit totul?

După ieșirea nervoasă a Alexandrei, mai multi concurenți vor ajunge să poarte discuții aprinse în emisiune. Se pare că toți concurentii aveau anumite așteptări unii de la ceilalti, astfel că se vor declara dezamăgiți unii de alții.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Orgolioși din fire, concurenții de la Puterea Dragostei aproape că nu se mai pot stăpâni atunci când sunt implicați în anumite conflicte, motiv pentru care, în ultima perioadă, scenele de violență fizică și verbală au fost la ordinea zilei.

Ca de obicei, Marinescu va fi în centrul conflictelor, astfel că replicile lui vor reuși să îi enerveze pe restul concurenților. 

Concurentii de la Puterea dragostei sunt tot mai recalcitranti si extrem de egoisti, declansand multe situatii conflictuale. Scenele de violentă fizică si verbală au fost la ordinea zilei, desi prezentatoarea emisiunii, Cristina Mihaela a incercat de multe ori sa ii avertizeze pentru a reveni la sentimente mai bune. 

Citeste si: Bianca Comănici, mesaj emoționant pe instagram: „Acea iubire unică...” Ce anunț a făcut?

Show-ul de la Kanal D prezentat de Cristina Mihaela Dorobanțu le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție și rămâne de văzut cum și dacă se vor rezolva conflictele dintre participanți.

Dacă vrei să vezi partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei, dar nu ești în fața televizorului, atunci trebuie să știi că poți face acest lucru și de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă.

Emisiunea Puterea Dragostei este difuzată și online, live video pe Kanal D, accesând  https://www.kanald.ro/live.html.