Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 6 mai 2021 - A doua parte - VIDEO. Scandal între Romeo și Marinescu: "Te trag de urechi"

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 06 mai 2021, 15:00
Romeo, Cristian Comănici și Cristian Marinescu
Sursa: captura video Kanal D

O nouă ediție interesantă Puterea Dragostei este difuzată astăzi la Kanal D. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.

Romeo va avea un scandal de proporții cu Cristian Marinescu. Cei doi se amenință reciproc cu bătaia.

"Te trag de urechi", îl amenință Romeo pe Marinescu. "Te trag eu de urechi", vine imediat replica lui Marinescu.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Cristian Comănici intră și el prin video-call, iar Codruț glumește că, datorită lui, e băgat și el în seamă.

Codruț și Cristian Comănici au fost implicați, nu cu mult timp în urmă, într-un scandal monstru.

Codruț a sărit să îl bată pe Cristian Comănici, acuzându-l pe acesta că i-a jignit prietena, pe Alexandra Cărare.

Romeo s-a sărutat cu Maria!

Maria l-a sărutat, într-o gală, pe Romeo, toată lumea gândindu-se atunci că blonda va renunța total la Marinescu și se va îndrepta spre acesta.

Ei bine, Romeo a spus, la scurt timp, că a știut în ce se bagă, dând de înțeles că s-a lăsat folosit de Maria pentru a-l face gelos pe Marinescu.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Maria și Marinescu par să se împace, fiind acum în relații mult mai bune decât erau după despărțire. Marinescu a pupat-o chiar pe umăr și s-ar părea că sunt gata să își mai dea o șansă. Maria a plâns, la un moment dat, în emisiune când a venit vorba de Marinescu.

„Mi-e dor de tine, dar nu mai pot să fac nimic cu tine, iartă-mă. 

După ce mi-ai făcut, Maria...”,  spunea Marinescu după sărutul Mariei cu Romeo.

Marinescu îi spunea, la un moment dat, Mariei că nu îi poate satisface dorințele materiale.

„Vrei să spun cât te-a costat relația noastră sau să tac mai bine? Tac? Ciocul mic!”, i-a spus, în emisiune, în replică Maria lui Marinescu.

Marinescu a avut trei iubite în casă, Aya, Andreea și Maria și a flirtat cu multe alte concurente, foste și actuale.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV  al postului Kanal D și este difuzată de luni până vineri de la 11:00 și 17:00 și în weekend de la 16:00 și 19:00. Dacă vrei să urmărești emisiunea Live Video Online, tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi pagina https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil atunci când aceasta este difuzată la TV, la Kanal D.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de joi, 6 mai 2021- Prima parte- VIDEO. Marinescu intră în conflict cu Adriana

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.