Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 8 aprilie 2021 - Prima parte - VIDEO. O nouă bătaie în emisiune!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 08 apr 2021, 08:00
O nouă bătaie la Puterea Dragostei, de data aceasta între fete
Sursa: captura video Kanal D

Ediția de joi, 8 aprilie a emisiunii Puterea Dragostei e incendiară. Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.

Va fi o emisiune tensionată, la fel ca mai toate din sezonul 3 de la Puterea Dragostei. După ce băieții au tot sărit la bătaie în ultima vreme, acum este rândul fetelor să își piardă cumpătul.

Alexandra Cărare, care a tot fost implicată în astfel de incidente în sezonul 3 de la Puterea Dragostei, nu este în centrul disputei de această dată. Alexandra, de altfel, nici nu se află în casă, ea fiind plecată, alături de Cristian Marinescu la un festival.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Adriana, Andrei și Aya au o discuție care ridică multe semne de întrebare.

Mai în glumă, mai în serios Aya spune că Andrei ar fi interesat de Adriana, sora Alexandrei Cărare.

"Andrei, Adriana, tot pe acolo", replică Andrei, confirmând, în glumă, că e atras de sora Alexandrei.

Andrei și Aya s-au despărțit recent, după ce concurentul a intrat în casă special pentru frumoasa concurentă, care în trecut a fost blondă, acum e brunetă.

Andrei a zis că și-a lăsat părinții și afacerea special pentru Aya, însă se pare că ea nu e atât de decisă pe cât era el să formeze un cuplu durabil. Cei doi s-au cuplat, dar recent și-au spus adio după mai multe certuri.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Un nou episod al războiului Cristian Comănici-Alex Stoica

Alex Stoica se apropie de frumoasa Seya, iar Comănici nu ratează șansa de a-l înțepa din nou pe rivalul său.

Comănici îi spune Seyei că dacă e convinsă să fie cu Alex Stoica va suporta consecințele. "Dacă îți place cu adevărat, îl iei frumos de mânuță și mergi cu el pe drumul pierzaniei. Mă refer la imaginea ta, care va avea de suferit", îi transmite Comănici Seyei.

Cristian Comănici și Alex Stoica au o dispută serioasă de când fostul concurent al Exatlon s-a arătat interesat de Mariana. Gelos, Comănici a și sărit să îl bată pe Alex Stoica, și nu o dată! Pare că fratele Biancăi nu va putea niciodată să treacă peste această rivalitate, deși a avut scandaluri și cu alți concurenți din casă și a mers mai departe, fără ranchiună.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV  al postului Kanal D și este difuzată de luni până vineri la 11:00 și apoi 17:00 și în weekend, de la 16:00 și apoi 19:00. Dacă vrei să urmărești emisiunea Live Video Online, tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil atunci când reality-show-ul este difuzat la TV, la Kanal D.

Citeste si: Alexandra de la Puterea Dragostei, imagini în premieră din Republica Dominicană! Ce i-a surprins pe urmăritorii ei

   

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.