Live Stream Online Puterea dragostei - Editia de joi, 8 octombrie - A doua parte - VIDEO - Madalina incepe razboiul

Autor: Luiza Stama
Actualizat: 08 oct 2020, 15:00
Madalina nu mai suporta acuzatiile care i se aduc

Tensiunile continua sa creasca la Puterea dragostei! Concurentii au si astazi razboaie de dus! Vezi Live Video Online ce se va intampla pe site-ul oficial kanald.ro, de la ora 17:00.

Editia de astazi, 8 octombrie a emisiunii matrimoniale Puterea dragostei aduce din nou in casa dumneavoastra vietile indragitilor concurenti, care se deruleaza sub ochii fanilor si telespectatorilor Kanal D.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Rivalitatile si tensiunile depasesc granitele din nou la Puterea dragostei, iar concurentii sunt mai inversunati ca niciodata sa se elimine reciproc din competitie.

Jocurile de culise si strategiile le-au intins urora nervii la maxim, iar cei care se simteau pana ieri in siguranta isi pun astazi semne de intrebare despre timpul care le-a mai ramas in competitie.

Cuplurile intarzie sa se formeze si se pare ca nu avem compatibilitati in casa dragostei, astfel incat fetele si baietii sa se poata apropia.

In editia de astazi, 8 octombrie, in casa Puterea dragostei, tensiunile escaladeaza din nou

Madalina a ajuns la capatul rabdarii cu acuzatiile care i se tot aduc de cateva zile. Atat fete, cat si baieti din casa dragostei ii spun Madalinei ca ar fi falsa sau ca ar juca un rol. Madalina s-a exprimat clar ca nu este atrasa de niciunul dintre baieti si ca nu se vede incercand sa faca o relatie de dragul de a ramane in concurs, iar Alexandrei, care a acuzat-o ca joaca un rol de fata rea, Madalina i-a raspuns ca nu joaca absolut niciun rol si ca se comporta cat se poate de natural, asa cum simte.

Astazi, Madalina a rabufnit si i-a spus lui Cristi Marinescu despre observatiile ei, din ultima vreme. Ea sustine ca Marinescu se cam uita dupa ea. Madalina l-a intrebat in mod direct daca este adevarat.

"Eu am impresia ca in ultima perioada te cam uiti dupa mine, Marinescu! Vrei sa spui si tu ceva?", a intrebat Madalina.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Scene inimaginabile la Puterea dragostei! Alexandra, aproape de a-l lovi pe Nicos cu o vaza in cap! Ce facuse acesta

In acelasi timp, Madalina este revoltata si spune ca nu este falsa, insa poate sa joace orice rol, daca isi propune. Concurenta sustine ca poate sa vina si sa spuna ca ii place de unul sau de altul dintre baieti si sa ii invarta pe degete.

Tot astazi, Madalina le spune baietilor sa o voteze in gala si sa o elimine.

Cel mai indragit show matrimonial, Puterea dragostei, poate fi urmarit si astazi, 8 octombrie, de la ora 17:00 pe Kanal D si online, accesand pagina oficiala de LIVE STREAM.

Citeste si: Berna, mesaj pentru Philip după ce s-au despărțit: "Când am văzut cu cine m-ai înșelat..."

Citeste si: Live Stream Online Puterea dragostei- Editia de joi, 8 octombrie- Prima parte- VIDEO. Alexandra incearca sa dreaga busuiocul, pe Madalina o lasa nervii

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.