Live Stream Online Puterea dragostei - Editia de joi, 8 octombrie - Prima parte - VIDEO. Alexandra incearca sa dreaga busuiocul, pe Madalina o lasa nervii

Autor: Luiza Stama
Actualizat: 08 oct 2020, 08:00
De ce a facut-o urata Alexandra pe Madalina?

Conflictele dintre concurentii de la Puterea dragostei se tin lant, iar rivalitatile se tin lant. Vezi Live Video Online ce se va intampla pe site-ul oficial kanald.ro, de la ora 11:00.

Daca ieri Nicos a aruncat peste Alexandra o oala cu apa, iar nervii celor doi au explodat, astazi, Alexandra va trebui sa dea explicatii si ea despre motivele care l-au condus pe Nicos la reactia extrema de ieri.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Lucrurile au deviat ieri, cand Alexandra a spus indirect despre Madalina ca ar fi urata! In acel moment, Nicos s-a ridicat de pe canapea si a luat o oala plina cu apa.

Calm si fara nicio apasare, Nicos s-a indreptat spre Alexandra si i-a turnat toata apa in cap, intr-un moment in care Alexandra vorbea cu altcineva si nu se astepta deloc sa i se intample ceva.

Citeste si: Andra Voloș, anunț după despărțirea de Bogdan Mocanu: "Vă prezint singura mea iubire adevărată" Despre cine este vorba?

De ce i-a turnat Nicos apa in cap Alexandrei

Nicos a spus ca vrea sa vada acum care dintre cele doua este urata, ca si Alexandra este demachiata.

Astazi, Alexandra incearca sa explice la ce s-a referit cand i-a spus lui Rares ca este un baiat dragut, dar nu are gusturi bune, in conditiile in care Rares a spus clar ca el a venit pentru Madalina la Puterea dragostei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Alexandra incearca sa se scuze cumva si ii spune Madalinei ca ei nu ii sta bine in rolul de fara rea si ca ei ii sta bine in rolul de fata sensibila. Reactia Madalinei a fost una cat se poate de fireasca si a spus ca ea nu joaca niciun rol.

Ofense si jignir intre fete

Pe alt front, Andrada si Adriana se cerata si se jignesc.

Niciuna nu cedeaza, iar despre scuze sau impacare nici nu poate fi vorba. De la ce a pornit din nou conflictul?

Cine a pus ochii pe Madalina?

Madalina il intreaba pe Marinescu daca nu cumva se uita dupa ea si afirma ca ei asa i s-a parut. Va recunoaste Cristi Marinescu sau doar i s-a parut Madalinei ca acesta ar admira-o?

Cel mai indragit show matrimonial, Puterea dragostei, poate fi urmarit si astazi, 8 septembrie, de la ora 11:00 pe Kanal D si online, accesand pagina oficiala de LIVE STREAM.

Citeste si: De ce s-a apucat Jador de sport? Puțini știu adevăratul motiv: "E riscul foarte mare să mă îmbolnăvesc de..."

Citeste si: Bianca Comanici, aparitie spectaculoasa! Fosta concurenta de la Puterea dragostei a recurs la o noua interventie estetica! Iata cum arata acum!

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.