Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 1 februarie –Prima parte- VIDEO. Marinescu are de gand sa o demaste pe Mariana!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 feb 2021, 08:00
Marinescu intervine din nou intre Comanici si Mariana.

Începe o nouă săptămână la Puterea Dragostei și rămâne de văzut dacă se vor calma spiritele în casa iubirii. Urmărește emisiunea Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.

Gala de duminică seara a emisiunii Puterea dragostei a fost una incendiară, iar la finalul acesteia, trei concurenți s-au aflat în pericol de eliminare, Andrada, Alex si George.

Preferințele celor de acasă au contat si de aceasta data, deoarece dupa citirea mesajului din cutia Pandorei, Cristina Mihaela a anuntat faptul ca cea care paraseste emisiunea este Daiana, care are cele mai putine voturi din partea publicului.

Deși concurenta nu se afla în pericol, având în vedere că nu a fost votată de restul colegilor, de această dată s-a ținut cont de părerea celor de acasă, conform indicatiilor date de cutia Pandorei si astfel, Daiana a fost concurenta care a primit cele mai puține voturi si a plecat acasa, spre marea satisfactie a Alexandrei.

In ediția de luni, 1 februarie, a emisiunii Puterea dragostei se declanseaza noi conflicte între concurenți.

Acestia devin din ce in ce mai orgoliosi, declansand multe tensiuni, astfel ca în ultima perioadă, scenele de violență fizică și verbală au fost la ordinea zilei.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Concurenții de la Puterea dragostei isi pierd cumpatul aproape in fiecare zi, uita de bunele maniere și fie aruncă cu lucruri, fie ajung să se bată, chiar dacă sunt conștienți de faptul că un astfel de comportament este total nepotrivit intr-un show televizat.

Indragita emisiune Puterea dragostei face parte din programul TV al postului Kanal D este difuzată și online, live video pe Kanal D, astfel că nu trebuie să fii mereu în fața televizorului pentru a vedea fiecare ediție. Puteti urmari emisiunea "Puterea dragostei" oriunde v-ati afla, accesând pagina oficiala de LIVE STREAM  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.

Editia de luni, 1 februarie, se anunta una incendiara, deoarece ies la iveala detalii socante despre unii dintre concurenti si unele cupluri vor fi in pericol de destramare.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Editia de duminica, 31 ianuarie –Prima parte- VIDEO. George, iesire nervoasa fara precedent!

Marinescu da cartile pe fata in ceea ce o priveste pe Mariana!

In editia de luni a emisiunii Puterea dragostei, cei doi eterni dusmani, Marinescu si Comanici ajung din nou sa isi adreseze replici acide. Mai mult decat atat, Marinescu are de gand sa divulge tot ceea ce a auzit despre Mariana.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Daca esti baietas acum, vii si in fata d-rei Cristina Mihaela si ii spune-i ceea ce mi-ai spus tu mie!(...) Si vreau sa spun inca o data se vede ca in aceasta emisiune se afla tot! Daca Meda o sa deschida gura mai mult am putea sa aflam mai multe ascunzisuri ale acestei Mariana!", ii va spune Marinescu lui Comanici.

Tot in editia de maine, Andrada decide si ea sa faca dezvaluiri socante despre George. Aceasta il acuza din nou ca primeste bani de la femeile carora le trimite poze cu el in ipostaze indecente.

"Lupul isi schimba blana, dar naravul ba!(...) Tu trimiti poze si vorbesti pe video call si iti trimit bani acele femei pentru ceea ce tu arăti!", ii va spune Andrada.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Editia de sambata, 30 ianuarie –Prima parte- VIDEO. Iese la iveala un secret socant al Ayei! Cum va reactiona Marinescu!

Pe de alta parte, George incearca sa se apere si sa inoculeze tuturor faptul ca Andrada este invidioasa pe relatia lui cu Madalina si nu face decat sa il denigreze nefondat pentru a-i desparti. Aflati ce se va intampla luni, intr-o noua editie de Gala Puterea dragostei, de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D!

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.