Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 1 noiembrie 2021 – A doua parte - VIDEO. Noua concurentă, Ana, îl ia la dans pe "Casanova" Radu!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 06 aug 2022, 02:25

A doua parte a emisiunii Puterea dragostei începe la ora 17:00. Ana va dansa cu Radu. Urmărește emisiunea Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.

O nouă concurentă, Ana, intră la Puterea Dragostei în partea a doua a emisiunii de astăzi, ce este difuzată la Kanal D de la ora 17:00.

Ana dansează cu Radu, care e recunoscut ca un adevărat "Casanova" la sezonul 4. În ciuda reputației lui, Radu pare că deja a atras-o pe Ana, care nu numai că dansează cu el, dar chiar dă impresia că îl place și îl vrea, dedându-se la glume cu el.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Radu a fost concurent și în sezonul 3 de la Puterea Dragostei, iar acum a revenit în forță, în sezonul 4.

Și concurentele din sezonul 3 remarcaseră că Radu se dădea la toate fetele, dar ce face acum, în sezonul 4, se aseamănă foarte mult cu ce făcea un alt "Casanova", Cristian Marinescu, ce bifase și el destule cuceriri în casă.

Marinescu a reușit chiar să câștige sezonul 3 de la Puterea Dragostei, câștigătoare la fete fiind Alexandra Cărare. Marinescu s-a dat și la Alexandra Cărare, mai ales când cei doi au fost împreună în Dominicană, chiar dacă Alexandra avea iubit, pe Codruț și chiar dacă se dăduse anterior la sora ei, la Adriana.

Radu începe să semene tot mai mult în sezonul 4 cu Cristian Marinescu.

El a mers până într-acolo încât a sărutat-o cu forța, pe gură, pe Antonia la Puterea Dragostei. A doua parte a emisiunii Puterea Dragostei din 1 noiembrie 2021 este difuzată de la ora 17:00 pe Kanal D și Live Stream Online, pe kanald.ro. Dacă doriță să urmăriți Puterea Dragostei Online, tot ceea ce trebuie să faceți este să accesați adresa  https://www.kanald.ro/live.html   de pe laptop, tabletă, PC sau telefon mobil.   

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Tensiuni mari în casa Puterea dragostei. Aflați ce reacții se vor stârni în casa iubirii, luni, 1 noiembrie, de la 11:00 și 17:00

Puterea Dragostei, de luni până duminică la Kanal D

Reality-show-ul Puterea Dragostei e difuzat de luni până duminică de către Kanal D și Live Stream Online, pe kanald.ro.

În fiecare zi emisiunea e difuzată în două părți. De luni până vineri acestea încep de la 11:00 și ulterior 17:00, iar în weekend partea întâi începe la ora 16:00, iar a doua la ora 19:00.

Reality-show-ul este prezentat de frumoasa Cristina Mihaela Dorobanțu.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de luni, 1 noiembrie 2021–Prima parte- VIDEO. O nouă concurentă intră în casa Puterea Dragostei. Pe cine a invitat la dans?

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, vineri, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.