Live Stream Online Puterea Dragostei-Ediţia de luni, 12 iulie-Prima parte- VIDEO. Cristina Mihaela, anunț neașteptat!

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 12 iul 2021, 08:00

Prima parte a ediției din 12 iulie a emisiunii Puterea dragostei începe la ora 11:00. Urmărește emisiunea Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.

După o Gală incediară, săptămâna continuă în același registru în casa Puterea dragostei, cu multe tensiuni și certuri. Chiar dacă a fost o săptămână extrem tensionată, cu foarte multe certuri și discuții aprinse, concurenții de la Puterea dragostei vor continua să își spună cuvinte grele și să se atace.

Citeste si: Alex Stoica, dezvaluire socanta! Cu ce ar vrea sa formeze un cuplu in casa Puterea dragostei? Aflati cum va reactiona Marinescu, luni, 5 iulie, intr-o editie incendiara, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Vezi Online Video ediția de luni, 12 iulie a emisiunii Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din   programul TV   al postului Kanal D și este urmărită zilnic de o mulțime de persoane. Dacă nu vrei să ratezi nicio ediție a emisiunii, acum o poți urmări și online. Puterea Dragostei este difuzată live video pe Kanal D și o poți urmări accesând   https://www.kanald.ro/live.html     de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.  

Ca de fiecare dată, în prima parte a emisiunii Puterea Dragostei, privitorii vor asista la o nouă ieșire nervoasă a concurenților. În fiecare zi, fetele și băieții din casa Puterea Dragostei intră în diferite conflict.

Editia Puterea Dragostei din 12 iulie

Din cauza orgoliului, concurenții din casa Puterea dragostei nu se mai pot stăpâni atunci când sunt implicați în anumite conflicte, motiv pentru care, în ultima perioadă, scenele de violență fizică și verbală au fost la ordinea zilei.

Editia de astazi se anunta una extrem de tensionata, deoarece concurentii declanseaza tot felul de discutii aprinse.

Citeste si: Ronaldo, noul concurent de la Puterea dragostei, dezvaluiri neasteptate! Pe cine vrea sa cucereasca tanarul si ce reactii va starni in casa baietilor, aflati JOI, 8 iulie, de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Victor de la Puterea dragostei, cel mai nou concurent care a pășit în casa Puterea Dragostei, intră în conflict cu unul dintre concurenți.

Discuțiile dintre cei doi concurenți va trece la amenințări, moment în care Victor nu va ezita să îl provoace pe colegul lui în continuare.

Citeste si: Scandal de proportii intre concurentii de la Puterea dragostei. Aflati ce se va intampla in casa iubirii, duminica, 11 iulie, intr-o noua editie indendiara de la 16:00 si 19:00, la Kanal D!

Tot în ediia de astăzi, își va face apariția o nouă concurentă care se va bucura de toată atenția baietilor. Despre cine este vorba?

Băieții și-au arătat imediat interesul și atenția pentru noua concurentă. Aceștia sunt total uimiti de venirea concurentei și chiar foarte încântati.

Show-ul de la Kanal D prezentat de Cristina Mihaela Dorobanțu le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție și rămâne de văzut cum și dacă se vor rezolva conflictele dintre participanți.

Dacă vrei să vezi partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei, dar nu ești în fața televizorului, atunci trebuie să știi că poți face acest lucru și de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă. Emisiunea Puterea Dragostei este difuzată și online, live video pe Kanal D, accesând   https://www.kanald.ro/live.html.