Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 14 decembrie – Prima parte- VIDEO. Romeo, un NOU concurent isi face aparitia in casa fetelor! Pe cine va invita la dans?

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 dec 2020, 08:00
Puterea dragostei la Kanal D Foto(6)
Un nou concurent isi face aparitia in casa Puterea dragostei

Dupa o Gala tensionata, concurentii de la Puterea dragostei au parte de doua mari surprize in editia de azi. Urmărește emisiunea și Live Video Online pe kanald.ro.

In ultima vreme concurenții de la Puterea dragostei aproape că nu se mai pot stăpâni atunci când sunt implicați în anumite conflicte, motiv pentru care, în ultima perioadă, scenele de violență fizică și verbală au fost la ordinea zilei. Cum va reacționa Cristina Mihaela în ediția de astăzi a emisiunii?

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Atunci când simt că jignirile nu mai sunt suficiente pentru a-i ataca pe cei din jurul lor, unii dintre concurenții de la Puterea Dragostei apelează la violența fizică sau la diverse amenintari.

Urmărește emisiunea Puterea Dragostei oriunde te-ai afla, accesând pagina oficiala de LIVE STREAM  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil. Emisiunea care face parte din programul TV al postului Kanal D este difuzată și online, live video pe Kanal D, astfel că nu trebuie să fii mereu în fața televizorului pentru a vedea fiecare ediție.  

Romeo, noul concurent care face furori in casa Puterea dragostei!

In Gala de duminica a emisiunii "Puterea dragostei", concurentii au incercat sa revina la sentimente mai bune insa nu au reusit nici de data asta. In prima parte a editiei, Alexandra a facut cateva dezvaluiri neasteptate despre Marinescu, dupa o cearta apriga cu acesta. Dupa ce l-a infruntat pe Marinescu, Alexandra a incercat sa o puna la punct pe Aya, insa a izbucnit o cearta teribila.


In editia de astazi a emisiunii Puterea dragostei, concurentii vor avea parte de doua surprize. Un nou concurent isi face aparitia in casa fetelor. Romeo face furori printre concurente si o invita la dans pe Maria.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tot in editia de luni, un fost concurent revine in casa iubirii spre uluirea tuturor. Cel mai afectat de revenirea fostului sau coleg pare sa fie Cristian Comanici. Aflati ce se va intampla luni, de la ora 11:00 in prima prima parte a emisiunii.

Citeste si: Surpriza de proportii! Un fost concurent ii socheaza pe toti cu revenirea sa in casa "Puterea dragostei"! Afla pentru cine s-a intors carismaticul tanar, LUNI, 14 decembrie, intr-o editie incendiara, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

 

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.