Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 15 martie 2021 - Prima parte - Atingeri interzise în casa iubirii. Comănici, pus pe jar de Mariana!

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 17 mar 2021, 09:23
concurenti Puterea dragostei! Foto(6)
Atingeri interzise în casa iubirii. Comănici, pus pe jar de Mariana!

Se încing spiritele la Puterea Dragostei, iar lucrurile vor fi pe punctul de a scăpa de sub control. Urmărește emisiunea și Live Video Online pe kanald.ro.

Prima parte a ediției din 15 martie 2021  a emisiunii Puterea dragostei începe la ora 11:00. Urmărește emisiunea Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de duminică, 14 martie 2021- Prima parte- Rose Marry, în lacrimi! Noua concurentă a intrat în conflict cu Maria și Marinescu

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din    programul TV    al postului Kanal D și este urmărită zilnic de o mulțime de persoane. Dacă nu vrei să ratezi nicio ediție a emisiunii, acum o poți urmări și online. Puterea Dragostei este difuzată live video pe Kanal D și o poți urmări accesând    https://www.kanald.ro/live.html       de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.  

În prima parte a emisiunii Puterea Dragostei, telespectatorii vor putea asista la o nouă ieșire nervoasă a concurenților. Nu trece nicio zi fără ca fetele și băieții din casa Puterea Dragostei să nu intre în conflict.

Editia Puterea Dragostei din 15 martie

O nouă zi, mai multe scandaluri în casa Puterea Dragostei. Ediția de astăzi se anunță a fi plină de suspans și intrigi.  

Editia de luni, 15 martie a emisiunii Puterea dragostei se anunta una plina de surprize, deoarece in casa iubirii își va face apariția un nou concurent care se va bucura de toată atenția fetelor. 

Citeste si: Rose Marry face dezvaluri incredibile: "Nu am venit aici sa fiu folosita de..." Aflati ce se va intampla, duminica, intr-o editie incendiara, de la 16:00 si 19:00, la Kanal D!

De asemenea, Cristian Comanici  a trecut peste toate nefericirile din trecute și o sărută pe frumoasa Mariana, de față cu ceilalți colegi de platou. Mai mult cu forta din ce se poate vedea.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Maria, in lacrimi dupa despartirea de Marinescu! "Eu nu pot sa-i zic ca-l vreau cand el vorbeste asa!" Urmariti o editie emotionanta Puterea dragostei, vineri, 12 martie, de la 11:00 si 17:00!

Deși dragostea pare că plutește în aer, nu puteau lipsi certurile. Astfel, Marinescu este din nou prins într-un scandal alături de Rose Marry și Maria.

Un alt conflict izbucnește între Maria și Cristian Comănici.

Cristina Mihaela Dorobanțu va sta de vorbă cu două concurente care au părăst casa Puterea dragostei în toiul nopții. Despre cine este vorba?

Citeste si: Ce fac George și Mădălina după ce au ieșit din casa Puterea Dragostei? Incredibil unde au fost surprinși cei doi îndrăgostiți

Nu rata o nouă emisiune incendiară Puterea dragostei astăzi! Show-ul de la Kanal D prezentat de Cristina Mihaela Dorobanțu le va aduce fanilor mai multe surprize în această editie și rămâne de văzut cum și dacă se vor rezolva conflictele dintre participanți.

Cum se vor termina conflictele dintre concurenți, dar și ce acuzații vor mai face, poți afla în ediția de miercuri a emisiunii Puterea Dragostei, difuzată la Kanal D de la 11:00 și 17:00.

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, joi, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.