Live Stream Online Puterea Dragostei - Editia de luni, 19 aprilie 2021– Prima parte- VIDEO. Cazi, amenintari la adresa Adrianei! "Taci ca deschid dosarul!"

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 19 apr 2021, 08:00

O noua editie a indragitei emisiuni Puterea dragostei incepe la Kanal D. Puteti viziona show-ul matrimonial si Live Video Online pe kanald.ro.

Incepe o noua saptamana in casa Puterea dragostei ce va fi presarata cu multe momente de senzatie, dar si cu clipe tensionate ce se vor isca intre concurenti.
Dupa o Gala incendiara Puterea dragostei, ce a fost marcata de tensiuni uriase aparute intre Alexandra si Codrut, care au ajuns la un pas de o despartire definitiva, se anunta o noua saptamana de pomina in casa iubirii din toate punctele de vedere.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Desi ziua de luni, 19 aprilie, va incepe intr-o atmosfera romantica si idilica, datorita aparitiei in casa Puterea dragostei a unui nou concurent, treptat lucrurile se vor precipita si se va ajunge din nou la tensiuni si chiar conflicte mari.

Emisiunea Puterea dragostei face parte din programul TV al postului Kanal D si poate fi urmarit de luni pana vineri, de la 11:00 și 17:00, iar sambata si duminica de la 16:00 si 19:00.

Show-ul matrimonial este difuzat atat la TV, cat si online, live video pe site-ul kanald.ro, accesand pagina oficiala de LIVE STREAM de pe telefonul mobil, laptop sau tableta. 

Cazi ii declara razboi Adrianei! "Taci ca deschid dosarul!"

Intrarea lui Paul, noul concurent, va aduce multe emotii si fluturi in stomac pentru multe dintre fetele aflate in casa Puterea dragostei, deoarece tanarul este foarte chipes si seducator.

Mai mult decat atat acesta le va oferi flori tuturor fetelor, insa se pare ca a venit pentru a o cunoaste mai bine pe Aya, pe care o va invita de altfel si la primul dans. Ramane de vazut daca intre cei doi se ca infiripa o idila sau Paul isi va reorienta atentia asupra altei fete!

Nu va dura prea mult aceasta atmosfera calma si romantica, generata de aparitia noului baiat in casa iubirii, deoarece reizbucnesc certurile aprige intre unii concurenti care uita din nou scopul venirii lor in emisiune.

Unul dintre ei este Cazi, care intervine in disputa iscata intre Andrei si Adriana si lanseaza o serie de amenintari la adresa concurentei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Taci ca deschid dosarul! Taci! Deschid dosarul si dezgrop istoria!", spune Cazi catre Adriana.

Nici Andrei nu se lasa mai prejos si o ameninta si el pe Adriana ca o va da in judecata: "Ne vedem la tribunal!"

Aflati cum va reactiona Adriana, dar si pana unde va ajunge conflictul lor, luni, in prima parte a emisiunii Puterea dragostei, de la ora 11:00, la Kanal D!

Citeste si: Surpriza de proportii! Un nou concurent intra in casa Puterea dragostei! Aflati pentru cine a venit carismaticul tanar si ce reactii va starni, LUNI, 19 aprilie, intr-o editie incendiara, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Citeste si: Cristina Mihaela a facut anuntul! Cine sunt Favoritii saptamanii si cine paraseste casa Puterea dragoste? Iata ce surpriza a dezvaluit Cutia Pandorei!

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.