Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 21 iunie 2021 – Prima parte - VIDEO. Alexandra și Codruț, despărțire definitivă?

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 21 iun 2021, 08:00
Alexandra și Codruț, despărțire definitivă?
Sursa: Captură KANAL D

Telespectatorii vor avea parte astăzi de un subiect de-a dreptul incendiar.  Urmăriți reality-show-ul și Live Video Online, pe kanald.ro.

Prima parte a ediției din 21 iunie 2021 a emisiunii Puterea dragostei începe la ora 11:00, iar a doua parte la ora 17:00. Urmărește emisiunea Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.

Citeste si: Scandal de proporții între concurenți. Andrei și Marinescu au sărit la bătaie! Urmăriți o nouă ediție incendiară "Puterea dragostei", duminică, 20 iunie, de la ora 16:00 și 19:00, la Kanal D!

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din   programul TV    al postului Kanal D și este urmărită în fiecare zi de mii de oameni. 

Dacă nu ești în fața televizorului și nu vrei să ratezi nicio ediție a emisiunii Puterea dragostei, trebuie să știi că acum o poți urmări și online.

Emisiunea Puterea Dragostei este difuzată live video pe Kanal D și o poți urmări accesând https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.  

Editia Puterea Dragostei din 21 iunie

Controversata Alexandra îi mărturisește lui Marinescu că au fost trădați și vânduți de persoanele cele mai dragi din viețile lor.

Alexandra:" Nu știi multe, Marinescu. O să te uimească foarte multe când o să afli ce se întâmplă."

Marinescu:"  În spatele căror persoane sunt multe ascunzisuri și ce ar putea să fie?"

Alexandra:"  În spatele persoanelor care spun că iubesc, când, de fapt, ne-au vândut cu prima ocazie."

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Simina Loica și Alex Zănoagă de la Puterea Dragostei, părinți pentru a doua oară?!

Singură și neîțeleasă, Alexandra i se destănuie Adrianei, sora ei, și îi spune că a fost vândută de iubitul ei.

"M-a vândut la prima strigare. Nu mai există pentru mine. Am fost vândută, am acceptat situația", a spus Alexandra.

În ultima vreme, Alexandra și Codruț nu se mai înțeleg foarte bine, mai multe probleme au apărut în relația lor, aceștia ajungând de mai multe ori la despărțire.

În ediția de astăzi, Alexandra are parte de o "surpiză" neașteptată din partea lui Codruț, se pare că tânărul ar avea sentimente pentru Maria. 

Citeste si:  Alexandra intervine prin video call si arunca bomba in emisiune! "Umbli dupa barbatii altora" Aflati ce detalii vor iesi la iveala despre Aya, vineri, intr-o editie incendiara Puterea dragostei, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Cristian Comănici intervine și el în scandalul care a apărut în casa Puterea dragostei și face dezvăluiri senzaționale.

Comănici:   "Codruț face manevre cu Maria. Codruț este îndrăgostit în secret de Maria."

Pentru a afla cum și dacă se vor rezolva conflictele dintre concurenții de la Puterea dragostei, puteți urmări emisiunea de astăzi de la ora 11:00 și de la ora 17:00, fie vizionând-o la TV, fie uitându-vă pe site-ul nostru la ea.