Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 21 septembrie - A doua parte - VIDEO. O nouă concurentă intră în casă pentru George!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 31 ian 2021, 14:50
O noua concurenta, Andreea, intra in casa Puterea dragostei

O nouă concurentă, Andreea, intră în casă în a doua parte a emisiunii Puterea dragostei de luni, 21 septembrie. Urmărește Puterea dragostei Live Video Online pe kanald.ro.

Andreea intră în casă chiar pentru fostul iubit al Monei, George. Mona a părăsit casa, iar tot în emisiunea de astăzi îi va transmite un mesaj fostului ei iubit.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Andreea anunță că intră în casă pentru George, dar va dansa cu Sebastian (Seba), un alt tânăr dorit de mai multe fete în casa Puterea dragostei.

George chiar are o întâlnire față în față cu Andreea și îi spune că ea a intrat în casă pentru el, dar că nu s-a uitat deloc la el, îndreptându-și atenția către alți băieți din casă.

Tot în emisiunea de astăzi, 21 septembrie, Puterea dragostei de la Kanal D vom asista și la mesajul pe care Mona i-l transmite lui George din afara casei.

Mona a părăsit competiția în Gala de duminică, exact așa cum a anunțat George anterior, pentru a-i fi alături băiețelului ei în prima zi de școală.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

George, întrebat de Cristina Dorobanțu dacă relația lui cu Mona mai are vreo șansă

Relația lui George cu Mona a fost una tumultuoasă, cu mai multe despărțiri și împăcări în ciuda faptului că au fost scurt timp împreună.

Întrebat de prezentatoarea emisiunii Puterea dragostei de la Kanal D dacă mai există vreo șansă pentru ca ei să fie împreună, chiar și în afara show-ului, George a spus: "Nu, pentru că Mona nu mai vrea acest lucru".

Mona anunța, recent, că nu vrea să se împace cu George, dar că nici nu va accepta ca el să fie cu o altă fată în competiție atât timp cât ea este acolo. Ei bine, Mona a părăsit temporar emisiunea și rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile. Dacă va vrea să se întoarcă la Puterea dragostei, va trebui să fie votată de către fani.

Urmărește Puterea Dragostei luni, de la ora 17:00, nu doar din fața televizorului, ci și de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă. Emisiunea este difuzată și online, live pe Kanal D, doar accesând  https://www.kanald.ro/live.html.  

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.