Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 23 noiembrie –Prima parte- VIDEO. Tensiuni între Aya și Maria. Mădălina va interveni pentru a le despărți pe cele două

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 23 nov 2020, 10:37
Aya și Maria, conflict la Puterea Dragostei
Sursa: Captură KANAL D

Începe o nouă săptămână la Puterea Dragostei, iar concurenții sunt hotărâți să își impună punctul de vedere, astfel că nu vor lipsi replicile acide. Urmărește emisiunea și Live Video Online pe kanald.ro.

După ce în Gala de duminică concurenții au fost atenționați de prezentatoarea emisiunii, Cristina Mihaela, să lase de-o parte neînțelegerile și să nu mai reacționeze violent la comentariile celor din jur, la început de săptămână, în casa Puterea Dragostei vor izbucni din nou conflicte puternice.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Săptămâna începe cu un conflict între Mădălina și Alexandra.

Mădălina o va acuza pe Alexandra că nu face altceva decât să se certe în emisiune și să folosească un limbaj nepotrivit. Ulterior, Alexandra va avea o discuție aprinsă și cu Mariana, iar cele două nu vor ezita să se jignească reciproc.

Mariana: 0 ești tu și în fața mea, dar și în fața altor persoane. 

Alexandra: Lumea de acasă mă ia exemplu pe mine.

Mariana: Te ia exemplu? Mi-ar fi rușine să te iau exemplu.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pentru scurt timp, tensiunile vor dispărea, asta după ce în casă își va face apariția noul concurent.

Este vorba despre Mihai, un tânăr care a mai fost la Puterea Dragostei și care a avut o legătură apropiată cu Alexandra. Întoarcerea acestuia în competiție o va uimi pe Alexandra, concurenta fiind șocată că nu va fi inclusă în top 3 fete care sunt pe gustul acestuia. 

Urmărește emisiunea Puterea Dragostei atât din fața televizorului, cât și online, live video pe Kanal D. Este suficient să accesezi https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.   

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de duminică, 22 noiembrie – Prima parte- VIDEO. Aya și Alexandra, la un pas de bătaie

Citeste si: Cati bani face Bianca Comanici online, in 10 minute in fata camerei?

Scene de violență la Puterea Dragostei? Aya și Maria se atacă reciproc 

Aya și Maria vor intra în conflict în ediția de astăzi a emisiunii Puterea Dragostei. Aya îi va sugera Mariei că arată mult mai bine decât ea și că a fost înzestrată de natură cu forme generoase, moment în care Maria va spune că nu aspectul fizic este cel mai important lucru atunci când vine vorba despre o persoană, ci caracterul. Cele două se vor apropia foarte mult una de cealaltă, motiv pentru care Mădălina și Andrada vor interveni pentru a nu se ajunge la scene de violență.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de sâmbătă, 21 noiembrie – A doua parte- VIDEO. Cristian Comănici i-a pus marea întrebare Marianei: „Vrei să fii...”

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.