Live Stream Online Puterea dragostei - Ediția de luni, 24 august - VIDEO

Autor: Bogdan Stanescu
Actualizat: 24 aug 2020, 13:29
Un nou concurent intra in casa dragostei

Un nou concurent intra la Puterea dragostei in editia de luni, 24 august. Va fi o editie incendiara la Kanal D, pe care o veti putea urmari live de la ora 11:00, respectiv ora 17:00

Momentul fericit al intrarii in casa Puterea dragostei a noului concurent va fi umbrit in editia din 24 august de un scandal uluitor intre Nicos si Akebono, care se incheie urat.

Nicos il ameninta pe Akebono: "O sa vorbim noi doi, separat, la hotel". Akebono, care s-a aratat foarte nervos in inceputul acesta de sezon 3 Puterea dragostei, nu sta mult pe ganduri si sare la bataie.

Vezi Online Video emisiunea Puterea dragostei Live pe Kanal D

Situatia este cu atat mai complicata pentru Akebono, avand in vedere ca acesta a primit deja un cartonas galben in Gala din 23 august, in urma derapajelor pe care le-a avut de cand a intrat in casa Puterea dragostei.

Akebono a avut o explozie de nervi in urma careia a devastat platoul Puterea dragostei, apoi a sarit la bataie cu Cristian Comanici. Fratele Biancai, impaciuitor, s-a impacat cu Akebono, ba chiar a acceptat

ca acesta sa il ia de dupa gat, semn ca s-au si imprietenit dupa conflictul dintre ei.

Nicos, insa, nu este ca fratele Biancai Comanici. El marturisea ca nu este genul care sa se certe cu cineva si sa treaca imediat peste conflict, sa se mai si pupe cu persoana cu care a fost implicata intr-un scandal.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Akebono sare din nou la bataie!

"Asteptam pana la hotel sau ne batem aici?" sunt cuvintele care declanseaza un adevarat haos in casa Puterea dragostei, Akebono sarind la bataie.

Concurentii fac tot posibilul sa ii desparta pe cei doi, dar scenele violente sunt reprobabile.

Ramane de vazut ce se va intampla cu Akebono, care a luat deja un cartonas galben in urma violentelor de limbaj si fizice la care a apelat in mai multe randuri de cand a intrat in competitia Puterea dragostei sezonul 2.

Akebono pare ca nu isi poate stapani deloc nervii. El a intrat intr-un duel verbal violent, recent, si cu Alexandra. Si Mona l-a facut sa explodeze, atunci cand a distrus platoul de la Puterea dragostei, incepand sa arunce cu ce i-a intrat in cale. El acuza ca Mona joaca teatru, dupa ce aceasta a izbucnit in plans in urma unui conflict cu iubitul ei, George.

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.